ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δεν χρειάζεται να κάνεις σημαντικές αλλαγές για να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Αρκούν κάποιες μικρές, καθημερινές πράξεις και θετική σκέψη αφού οι σκέψεις και οι λέξεις μετατρέπονται σε συμπεριφορές. «Αυτό που πιστεύουμε, καθορίζει τι μας συμβαίνει. Οπότε, αν θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας θα πρέπει να ‘τεντώσουμε’ το μυαλό μας» έχει πει ο συγγραφέας Dr. Wayne Dyer.


1.Κάνε διαλογισμό

Ο διαλογισμός προσφέρει πολυάριθμα οφέλη στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι κατά τη διάρκεια του διαλογισμού είναι βαθύτερη κι από τον πιο βαθύ ύπνο. Αν διαλογίζεσαι δέκα λεπτά κάθε μέρα, θα γίνεις πιο ήρεμη και πιο δυνατή ψυχικά. Απλά άδειασε το μυαλό σου και εστίασε στην αναπνοή σου. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσεις ό,τι σε απασχολεί.

2. Θέσε προτεραιότητες

Είναι απαραίτητο να έχεις έναν σκοπό στη ζωή σου. Θέτοντας στόχους βοηθάς τον εαυτό σου να βρει τον σκοπό. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις και να εστιάσεις στα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου.

3. Κάνε κάτι τολμηρό

Η τόλμη είναι το αντίθετο της διστακτικότητας. Μερικές φορές είναι χρήσιμο να βγεις από την άνεσή σου και να κάνεις κάτι τολμηρό. Έτσι, μπορείς να ξεφορτωθείς τους ενοχλητικούς φόβους, οι οποίοι αποτελούν εμπόδιο για την ευτυχία σου. Προσπάθησε να γίνεις πιο δραστήρια και γενναία.

4. Γίνε αισιόδοξη

Η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείς την αβεβαιότητα του αύριο, περιμένοντας τη ζωή να σου φέρει περισσότερες καλές παρά άσχημες εκπλήξεις.

5. Μάθε κάτι καινούριο κάθε μέρα

Αν έχεις το συνήθειο να μαθαίνεις κάτι καινούριο κάθε μέρα, τότε είσαι ένας σοφός κι έξυπνος άνθρωπος. Ο εγκέφαλός σου χρειάζεται ερεθίσματα και δράση για να λειτουργεί καλά. Αν εφησυχάζεσαι με όσα ξέρεις ήδη, περιορίζεις την ανάπτυξή σου.

6. Αγάπα τον εαυτό σου

Αν αγαπάς και δέχεσαι τον εαυτό σου, μπορείς να δεχτείς και τους άλλους. Κανείς δεν είναι τέλειος και όλοι έχουμε ελαττώματα. Αν δεν μπορείς να τα αλλάξεις, αποδέξου τα και μην ξεχνάς να φέρεσαι στο σώμα σου με σεβασμό.

7. Γιόρτασε

Βρες έναν λόγο για να γιορτάσεις κάτι στη ζωή σου. Αντάμειψε τον εαυτό σου για τις μικρές ή μεγάλες επιτυχίες σου. Δημιούργησε περισσότερες αστείες και θετικές στιγμές στη ζωή σου.
joytv.gr


Πηγή: http://ift.tt/2s9YqPN
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top