ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.
Εκείνος και η σύζυγός του, Δώρα, έχουν φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια, με τρία αγόρια, τον Βασίλη, τον Άγγελο, και τον Χάρη. Παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους, σε κάθε σημαντικό επίτευγμά τους. Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε δηλώσει στο παρελθόν, στην εκπομπή The 2Night Show, όσον αφορά τον ρόλο του πατέρα:

«Δεν είμαι καλός πατέρας. Θα ήθελα να περνάω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου. Νομίζω ότι όποιος σου πει ότι είναι καλός πατέρας, είναι απλά ένας άνθρωπος, ο οποίος κρίνει πολύ ελαφριά τον εαυτό του. Το να πεις ότι είσαι καλός πατέρας, είναι κάτι που θα σου πουν μετά από 18 χρόνια τα παιδιά σου, όχι εσύ. Το ότι προσπαθείς να κάνεις ότι καλύτερο, μπορεί, αλλά τα χειρότερα λάθη των γονιών έχουν γίνει εν ονόματι της καλής πρόθεσης. Δεν έχω τύψεις γι’ αυτό, έχω ενοχικές στιγμές, αλλά επειδή φροντίζω τα τελευταία χρόνια να δουλεύω τον εαυτό μου από μέσα προς τα έξω, τα ξεπερνάω».


Ο γνωστός τραγουδιστής είχε, εχθές,   την αποφοίτηση του 11χρονου γιου του, Χάρη, από το δημοτικό. Βαθιά συγκινημένος εκείνος και η σύζυγός του βρέθηκαν εκεί για το παιδί τους. Μάλιστα, ο Γιώργος ανέβασε μια φωτογραφία της Δώρας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

“Εχθές αποφοίτησε από το δημοτικό κι ο Χάρης μας σε μια ακόμα πανέμορφη γιορτή του σχολείου μας. Πριν κοιμηθώ λοιπόν κοίταζα τις φωτογραφίες από τη σημερινή αποφοίτηση. Στάθηκα όμως ΕΔΩ! Εδώ σε αυτή τη φωτογραφία γιατί με συγκίνησαν τα μάτια της Δώρας. Το πρόσωπο της που συσπάται από την ένταση προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυα που αυτόματα φέρνει η συγκίνηση που νιώθει κάθε μάνα που βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν. Να ανοίγουν σιγά σιγά τα φτερά τους. Σε όλες της μανάδες λοιπόν και γενικότερα σε όλους όσους μεγαλώνουν παιδιά αφιερωμένη αυτή η όμορφη (για μένα τουλάχιστον) και γεμάτη συναίσθημα εικόνα”!


Πηγή: http://ift.tt/2t1MGyL
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top