ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο ιδιοκτήτης του
Πήγασου Φώτης Μπόμπολας, που παρέλαβε τα ηνία της επιχείρησης πριν από τρία χρόνια, από τον ιδρυτή της και πατέρα του Γιώργο, δηλώνει πλέον πλήρη αδυναμία διαχείρισης των οικονομικών προβλημάτων του ομίλου, παρότι μόλις πριν από δύο εβδομάδες πούλησε στον Ιβάν Σαββίδη το 20% των μετοχών του στο ΜΕGA.

Όπως όλα δείχνουν, μετά τον Σταύρο Ψυχάρη και ο Φώτης Μπόμπολας αποσύρεται από τα media, αφήνοντας επί πέντε μήνες απλήρωτους και τώρα άνεργους περίπου 450 εργαζομένους, αλλά κι ένα φέσι 162 εκατ. ευρώ στις τράπεζες από δάνεια που έχει πάρει και αδυνατεί πλέον να εξυπηρετήσει.

Δεν τον έσωσε η πολιτική στροφή

Τον Φώτη Μπόμπολα δεν τον έσωσε ούτε η θεαματική πολιτική στροφή που εφάρμοσε στα έντυπά του από το 2015 υιοθετώντας μια καθαρά φιλοκυβερνητική γραμμή, ούτε και τα συνεχή ραντεβού του με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που του υπόσχονταν επί χρόνια την οικονομική σωτηρία του. Ούτε οι κρυφές επισκέψεις στο Μαξίμου, ούτε και οι κυβερνητικές παρεμβάσεις στις τράπεζες στάθηκαν ικανές να αναστρέψουν την πορεία ολέθρου στην οποία είχε μπει εδώ και μήνες ο Πήγασος, ο οποίος από τα τέλη του περασμένου χρόνου έπαψε να πληρώνει τοκοχρεολύσια για τα δάνειά του, μισθούς στους εργαζομένους του και οφειλές προς τους προμηθευτές του.


Πηγή: http://ift.tt/2tcKQKO
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top