ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Πέτρος Κόκκαλης παρέα με την Δήμητρα Ματσούκα στο γάμο της Δούκισσας Νομικού [βίντεο]
Εκτός από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον γάμο της Δούκισσας Νομικού έδωσε το παρόν και ο μεγάλος του γιος Πέτρος.

Ο σύζυγος -πλέον- της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη (συζύγου του Σωκράτη) από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη. O Πέτρος Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον πρώτο του γάμο. 
Δίπλα στον Σωκράτη Κόκκαλη, στο εκκλησάκι της οικογένειας Θεοδωρίδη στη Μύκονο, καθώς περίμεναν το ζευγάρι να μπει, στεκόταν ο γιος του Πέτρος. Οχι, όμως, μόνος... 
Αν και το βίντεο του Mykonoslivetv από το γάμο της Δούκισσας Νομικού το είδαν χιλιάδες άτομα και χιλιάδες φορές ελάχιστοι παρατήρησαν ότι τον Πέτρο Κόκκαλη συνόδευε στο γάμο Δούκισσας-Δημήτρη μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία... Ο λόγος για την Δήμητρα Ματσούκα! 
Το ζευγάρι φημολογείται ότι είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες ωστόσο καμία επίσημη επιβεβαίωση δεν υπήρχε από καμία πλευρά. Μέχρι το Σάββατο, όταν η ηθοποιός συνόδευσε τον επιχειρηματία στο γάμο, όχι οποιουδήποτε αλλά μέλους της οικογένειάς του. 
Η Δήμητρα Ματσούκα για όσους αναρωτιούνται είναι η γυναίκα που στέκεται δεξιά (όπως κοιτάμε το βίντεο) του Πέτρου Κόκκαλη, με το κόκκινο φόρεμα και το κοντό μαλλί. Aυτή που το πρωτοπρόσεξε ήταν η Σάσα Σταμάτη: 
Πηγή: http://ift.tt/2skIRYp
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top