ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα 12 χρόνια ο
Dragos Moisica που κρίθηκε ένοχος για βιaσμό ανήλικης. Ο 27χρονος Ρουμάνος υπήκοος, που ζούσε στο Edgware, στο βόρειο Λονδίνο, παραδέχτηκε τη σeξουαλική συνεύρεση αλλά αρνήθηκε τον βιασμό.

Μετά από έρευνες ο νεαρός Ρουμάνος, που έχει τατουάζ με κόκκινα χείλη στον λαιμό του, κρίθηκε ένοχος για 3 επιπλέον κατηγορίες. Ο βιaσμός άλλου θύματος ήρθε να προστεθεί στα αδικήματά του.

"Κυνηγούσε ένα ευάλωτο νεαρό κορίτσι, εκδηλώνοντας την αγάπη του με δώρα, φαγητό και τσιγάρα. Σχεδίαζε όλη την ώρα πώς θα κάνει σeξ μαζί της. Ένα 12χρονο κορίτσι δεν μπορεί να συναινέσει νόμιμα στο σeξ και είναι σωστό να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη φυλακή για βιασμό", σημείωσε ο Mike Penn, επικεφαλής σeξουαλικών αδικημάτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη είπε σε κοινωνικό λειτουργό πως είχε κάνει σeξ με έναν άντρα που αποκαλούσε "John" στα 12α γενέθλιά της, τον Νοέμβριο του 2013. Άμεσα ξεκίνησε έρευνα και αποκάλυψε την ταυτότητά του. Είπε πως της είχε κάνει δώρα για τα γενέθλιά της και πως τον είχε αγαπήσει και νόμιζε πως ένιωθε το ίδιο για αυτή.

Πηγή: Mirror


Πηγή: http://ift.tt/2t7ROBM
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top