ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σάλος έχει προκληθεί από μια ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή στο twitter που δείχνει αν μη τι άλλο έλλειψη σεβασμού απέναντι σε έναν άνθρωπο που δίνει μάχη με τον καρκίνο.


Κάνοντας μικροπολιτική - το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς - και ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης βρισκόταν στο χειρουργείο η κα Μακρή χωρίς να έχει στο λεξιλόγιό της και στην καρδιά της την λέξη ανακωχή, τον εγκάλεσε γιατί πήγε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο!

Χωρίς να δείχνει να την ενδιαφέρει το ανθρώπινο του όλου θέματος η Ραχήλ Μακρή, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και στην συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησε κάνοντας μάλιστα και γκάφα ολκής να δώσει πολιτική διάσταση σε μια καθαρά ανθρώπινη περιπέτεια.

Και χωρίς να μπει στον κόπο να ψάξει γιατί επέλεξε ο επικεφαλής του Ποταμιού το συγκεκριμένο ιδιωτικό νοσοκομείο - υπήρχε συγκεκριμένος λόγος και ήτα εντολή των γιατρών - έχυσε χολή την ώρα που ο άνθρωπος ήταν στο κρεβάτι του χειρουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι το newsit.gr είχε αναδημοσιεύσει το Νοέμβριο του 2014 είδηση από την Espresso στην οποία αναφερόταν ότι για μια σοβαρή περιπέτεια υγείας της, η Ραχήλ Μακρή είχε επιλέξει ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων και όπως κάνουν οι κανονικοί άνθρωποι κανείς δεν την είχε ψέξει γι' αυτό!



Πηγή: http://ift.tt/2rBdjZK
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top