ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Σε ματς θρίλερ, οι Πειραιώτες νίκησαν τον Παναθηναϊκό με 63-58 και έκαναν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κορυφαίος ο Μιλουτίνοβ, «αυτοκτόνησαν» οι Πράσινοι στο φινάλε.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 63-58 πολύ δύσκολα τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών, οι οποίοι θα συνεχιστούν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και αναμένεται να είναι συναρπαστικοί.

Οι Πειραιώτες ήταν πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά και παρότι βρέθηκαν να χάνουν 57-58, κατάφεραν να το γυρίσουν και να πάρουν μία σημαντική νίκη, η οποία σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα και τους δίνει ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας.

Κορυφαίος της βραδιάς ήταν ο Μιλουτίνοβ με 12 πόντους, ενώ 12 είχε ο Πρίντεζης και 11 ο Σπανούλης. Για τον Παναθηναϊκός εξαιρετικός ήταν ο Μπουρούσης που είχε 13 με 11 ριμπάουντ, ενώ 16 είχε ο Ρίβερς και 9 ο Σίνγκλετον. Σε καλή μέρα για τους Πράσινους βρέθηκαν και οι Φώτσης – Καλάθης, ωστόσο στο φινάλε είχαμε τις κλασικές… τρέλες του Τζέιμς, που έκριναν και τον νικητή.

Περισσότερα σε λίγο...

Παναθηναϊκός: Φελντέιν, Χαραλαμπόπουλος, Μπουρούσης 13 (11ρ), Σίνγκλετον 9, Καλάθης 5, Ρίβερς 16, Τζέιμς 6, Φώτσης 5, Παππάς, Γκιστ 2, Γκάμπριελ 2.


Ολυμπιακός: Παπαπέτρου 5, Μιλουτίνοβ 12, Πρίντεζης 12, Μάντζαρης 2, Σπανούλης 11 (10ασ), Γκριν 3, Μπιρτς 5, Γιανγκ 4, Ουότερς 2, Αγραβάνης, Παπανικολάου 7.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top