ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
«Τρέμει» ο Καπίνο με γκολκίπερ που πιάνει Λιμάνι
Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα να μην έχουν βρει τον νέο τεχνικό, αλλά ήδη κάνουν κινήσεις για την ενίσχυση κι όσον αφορά τον «άσο», φέρνουν φοβερό τερματοφύλακα!
Τι κι αν στον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχουν εντοπίσει τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Τάκη Λεμονή στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, οι πρωταθλητές έχουν αποφασίσει ήδη τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ.
Μία απ' αυτές αφορά και τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Νίκολα Λεάλι θα αποχωρήσει από το σύλλογο και οι πρωταθλητές ψάχνουν έναν καλό γκολκίπερ που θα φτιάξει δίδυμο με τον Στέφανο Καπίνο.
Ο πορτιέρο, λοιπόν, που αναμένεται να πιάσει Λιμάνι είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης του Πανιωνίου, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μέσα στη σεζόν και το πιστοποίησε και σήμερα απέναντι στον Παναθηναϊκό ότι ένας από τους καλύτερους πορτιέρο του φετινού πρωταθλήματος.
Ο 24χρονος γκολκίπερ σταμάτησε ουκ ολίγες φορές τους Πράσινους με εντυπωσιακές επεμβάσεις, κάνοντας σίγουρα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τρίβουν τα χέρια τους για την απόφασή τους να τον φέρουν πίσω στον Πειραιά το καλοκαίρι.
Μάλιστα, αναμένεται να δοθεί μεγάλη "μάχη" του Ανδρέα Γιαννιώτη με τον Στέφανο Καπίνο για το ποιος θα είναι ο πρώτος γκολκίπερ τη νέα σεζόν, με τον νέο προπονητή να έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο εξαιρετικά ταλαντούχους πορτιέρο.  
sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top