ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Ποινή φυλάκισης επέβαλε το δικαστήριο στην σύζυγο του Πασχάλη
, Αλίκη Αρβανιτίδη, λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του ίδιου, για σκέλος της πολύκροτης υπόθεσης του «στιγμιαίου λάθους», όπως ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει την απόκτηση ενός εκτός γάμου παιδιού με την Ουρανία Τουτουντζή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του news247, η Αλίκη Αρβανιτίδη κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για δυσφήμιση και συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’ εξακολούθηση. Στο δικαστήριο δεν παρέστη ούτε η ίδια, ούτε κάποιος εκπρόσωπός της, ενώ η καταδίκη της σε 15 μήνες φυλάκιση επήλθε ομόφωνα, μετά την εισαγγελική εισήγηση υπέρ της ενοχής της.
Η υπόθεση απασχόλησε την δικαιοσύνη, αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας, πριν από περίπου 11 χρόνια, όταν το τεστ πατρότητας έδειξε πως πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή ήταν ο Πασχάλης, κάτι που ο ίδιος και η σύζυγός του αμφισήτησαν, στρεφόμενοι, τόσο κατά της μητέρας, όσο και κατά του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου που έλαβε και εξέτασε το δείγμα.
Στο δικαστήριο κατέθεσαν, τόσο η μητέρα, όσο και ο γενετιστής. Η κα. Τουτουντζή ανέφερε πως παρότι είχε γίνει πραγματογνωμοσύνη με δικαστική εντολή, η σύζυγος του τραγουδιστή βγήκε σε τηλεοπτικές εκπομπές και ισχυρίστηκε ότι το τεστ έγινε με αδιαφανείς διαδικασίες και πως υπήρξε χρηματισμός του γενετιστή, ενώ ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο με ψεύδη από το ζευγάρι.
Πηγή: peoplegreece
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top