ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, η Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης μετά την αποχώρηση τους από το Survivor, επέστρεψαν στην Ελλάδα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τους υποδεχθεί και να εξασφαλίσει τις πρώτες τους δηλώσεις!



Οι δυο τους εμφανίστηκαν φανερά αδυνατισμένοι και μαυρισμένοι και δέχθηκαν να κάνουν κάποιες δηλώσεις, αν και όπως είπαν ανυπομονούσαν να πάνε στις οικογένειες τους να φάνε σπιτικό φαγητό, που τόσο τους έλειψε… 

«Δεν έχουμε ακούσει τι γίνεται εδώ με το Survivor. Είναι μία φανταστική εμπειρία, δεν έχουμε συνηθίσει καθόλου όλον αυτόν τον χαμό που γίνεται εδώ και θέλουμε λίγο χρόνο για να το συνειδητοποιήσουμε!«, ήταν οι πρώτες κουβέντες του Πάνου, ενώ η Ειρήνη συμπλήρωσε: «Εγώ περιμένω πως και πως να πάω σπίτι να δω το παιδί μου! Μου έχει λείψει πάρα πολύ!» και συνέχισε.. «Η υγεία μου είναι πολύ καλά.. Νιώθω καλά!»

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τους ρωτήσουμε για τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους τηλεθεατές αυτή την στιγμή. Τι συμβαίνει με τον Στέλιο Χανταμπάκη; Είδαν τον Μάριο Πρίαμο; Θα γυρίσει στο παιχνίδι; Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε τελικά; Η απάντηση…

Και οι δύο κράτησαν τον ρυθμό του ΣΚΑΙ… Η Ειρήνη Κολιδά δήλωσε: «Εγώ μιλάω μόνο για τον εαυτό μου, δεν είδα κανέναν, δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν! Τον Στέλιο τον έζησα όσο ήταν στο παιχνίδι σαν παίκτης«, ενώ ο Πάνος δήλωσε: «Ο Στέλιος είναι καλό παιδί, καλός παπίκτης. Ότι θέλετε να μάθετε, θα το μάθετε στο επεισόδιο της Κυριακής!«. Προφανώς και δεν θα έμπαιναν σε λεπτομέρειες μιας και έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την παραγωγή του Survivor, οπότε συνέχισαν την συμπεριφορά του καναλιού. Παρέπεμψαν τον κόσμο να δει το επεισόδιο της Κυριακής για το τι θα συμβεί….

Δείτε όσα δήλωσαν στο βίντεο που ακολουθεί:
Πηγή 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top