ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα έχει πάρει τις εκπομπές μια μια και όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτει και περισσότερα.



Η Ειρήνη Κολιδά επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο με τον Πάνο Αργιανίδη (δείτε εδώ αποκλειστικά πλάνα από το αεροδρόμιο) και με τις δηλώσεις της έχει προκαλέσει σάλο. Μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη (δείτε εδώ) επισκέφθηκε την εκπομπή Rodeo και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου πριν πάνε στο νησί και για τον πραγματικό λόγο που η ομάδα των Μαχητών αποφάσισε να τον «διώξει».

«Όπως ξέρετε τρεις μέρες πριν μπούμε στο παιχνίδι ήμασταν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στο οράριο και σ’αυτά και γενικά να ετοιμαστεί το όλο πράγμα. Βιώσαμε λίγο ο ένας τον άλλον. Απλά από όλα τα παιδιά που ήμασταν εκεί ο Γιώργος ήταν ένα παιδί δυνατό και πολύ κοινωνικό που θα μπορούσε να επιβιώσει με άλλους ανθρώπους που δεν είχε ήδη δει. Απ’ότι θυμάμαι είχε και γνωστό του τον Γιάννη Σπαλιάρα και επίσης είδαμε και κάποια χαρακτηριστικά στον Γιώργο που δεν μας έκαναν σαν παρέα που είχαμε γίνει. Μας έκανε τον αρχηγό, ήθελε να βγαίνει λίγο πιο ισχυρός από τους υπόλοιπους, προσπαθούσε να μας καπελώσει και να φαίνεται πιο πολύ αυτός σε κάποια γυρίσματα που κάναμε και σε κάποιες συζητήσεις που είχαμε. Ήταν επιβλητικός και έδειχνε ότι αυτός ξέρει και εμείς δεν ξέρουμε.»

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top