ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Πάνος Αργιανίδης, που αποχώρησε από το Survivor και την ομάδα των Μαχητών μίλησε στο
«Φτιάξε καφέ να στα Πω» (Epsilon):

«Όσα ακούγονται για το φαγητό είναι αυτά που ακούσατε, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι άλλο. Μακάρι να πάει καλά ο Ντάνος, και να είναι στον τελικό με τον Μάριο... Δεν ήθελα τη δημοσιότητα, απλά συμμετείχα σε πράγματα που θα μου έδιναν εμπειρίες. Δεν με ενόχλησαν οι αρνητικές κριτικές, καλή καρδιά...»!




Το μήνυμα από τη Δομινικανή Δημοκρατία


Ένα μήνυμα έλαβε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» (Alpha) κι έμεινε έκπληκτη...


Η παρουσιάστρια μάλιστα, το διάβασε αμέσως, αφού το μήνυμα ερχόταν από τον Άγιο Δομίνικο! Μία Ελληνίδα τηλεθεάτρια έστειλε την καλημέρα της στη Σταματίνα και την ομάδα της και η Ελένη Τσολάκη είπε «Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και αλήθειες...»!




Η τελευταία μέρα - το post του Χούτου


Ο Λάμπρος Χούτος, που αποχώρησε από το Survivor και την ομάδα των Διασήμων απόλαυσε την τελευταία του μέρα στον Άγιο Δομίνικο. Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μέσα από το «Survivor Πανόραμα» (ΣΚΑΪ) ότι την Παρασκευή ο Λάμπρος θα είναι στο στούντιο μαζί της! Ο ποδοσφαιριστής πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε «Τελευταία μέρα στο νησί, λίγο πριν επιστρέψω στο σπίτι»!

Οι βόλτες Τανιμανίδη - Μπόμπα


Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, παράλληλα με το ριάλιτι επιβίωσης, απολαμβάνουν και τις εξωτικές παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας.


Η όμορφη Χριστίνα, που ως γνωστόν άφησε τη δουλειά της, προκειμένου να ζήσει την εμπειρία μαζί με τον αγαπημένο της, πόσταρε μία φωτογραφία της και έγραψε στο instagram:


« Αφού περπατήσαμε ολόκληρο τον Άγιο Δομίνικο, ήρθε η ώρα για ξεκούραση ! #buenasnoches»!

Πηγή: newpost.gr
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top