ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Όλο και πιο κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ πηγαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως γράφουν και οι Αγγλοι. To Sportdog έψαξε κι έμαθε σπαρταριστές λεπτομέρειες για το μεγάλο deal!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως έχει γίνει γνωστό και όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί. 

Το νέο στοιχείο που έμαθε ο Sportdog σχετικά με το επερχόμενο deal αφορά στον άμεσο συνεργάτη του κ. Μαρινάκη στην αγγλική ομάδα.

Οι Άγγλοι, λοιπόν, κατονομάζουν τον Σωκράτη Κομινάκη ως συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο θα μπει στη Νότιγχαμ.

Θυμίζουμε ότι από το βράδυ της Πέμπτης τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν αναφερθεί στην υπόθεση αποκαλύπτοντας ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού περιμένει μόνο την τελική έγκριση της αγγλικής Football League προκειμένου να προχωρήσει και τυπικά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ.

Ο έλεγχος αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά και -εκτός απροόπτου- η μεταβίβαση των μετοχών του ιστορικού αγγλικού συλλόγου στον Βαγγέλη Μαρινάκη θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top