ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Φουλάρουν οι "ασπρόμαυροι" για μεταγραφή στον άξονα που θα συζητηθεί! Πού "χτυπάει" ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής; Με κάτι τέτοιους παίκτες ανεβαίνει το επίπεδο της ομάδας!

Τη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πετύχει την υπέρβαση που έψαχνε. Ναι μεν η ομάδα βρίσκεται ακόμα μέσα στη διεκδίκηση του Κυπέλλου, αν και το έργο των "ασπρόμαυρων" είναι πολύ δύσκολο μετά το 2-0 στο πρώτο ματς της Λεωφόρου, ωστόσο ο μεγάλος στόχος ήταν το πρωτάθλημα, το οποίο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει.

Στον Δικέφαλο γνωρίζουν ότι αδίκησαν τον εαυτό τους φέτος και γι' αυτό τον λόγο σκοπεύουν να χτίσουν καλύτερες βάσεις για την επόμενη σεζόν με σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση στις θέσεις που η ομάδα έχει ανάγκη.

Οι επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει και γι' αυτόν τον λόγο ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λούμπος Μίχελ, βρέθηκε πρόσφατα στην Αγγλία και πραγματοποίησε ραντεβού με διάφορες ομάδες, χωρίς όμως να παρακολουθήσει συγκεκριμένους παίκτες.

Πάντως, η μεγάλη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ δε φαίνεται να προέρχεται από την Αγγλία. Η εφημερίδα «Forza» αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Δικέφαλος έχει ήδη κλείσει χαφ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης είναι εγνωσμένης αξίας και θα «φτιάξει» τους φίλους της ομάδας.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν προέρχεται από το Νησί, σε διάψευση των όσων υπέθεσαν πολλοί εξαιτίας της χρονικής συγκυρίας που είχε ως αποτέλεσμα να συμπέσουν η αποκάλυψη της μεταγραφής με το ταξίδι του Μίχελ.
gegonota.eu
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top