ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Είμαι όμορφη; Στην εποχή των Instagram, Facebook και Twitter, αυτή η ερώτηση γίνεται πιο συχνά από ποτέ. Για κάποιους ανθρώπους δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να βρουν την τέλεια εμφάνιση και την κατάλληλη πόζα για να παρουσιάσουν το σώμα τους στον κόσμο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει το να πάρουν λίγη βοήθεια από το Photoshop…

Η 23χρονη καλλιτέχνιδα, Saskia Frietsch, βρίσκει αυτή την τάση ενοχλητική και έχει αποφασίσει να πάει κόντρα στο ρεύμα. Όταν ήταν μόλις 16, διαγνώστηκε με μία σοβαρή εντερική ασθένεια που απαιτούσε την απομάκρυνση του μολυσμένου ιστού. Από τότε ζει με τεχνητό πρωκτό, αλλά δεν έχει αφήσει την ασθένειά της να την σταματήσει από το να ζει μία γεμάτη ζωή.

Ακόμα νιώθει όμορφη και ελκυστική και δεν ντρέπεται για τις ουλές της. Γι’αυτό και ξεκίνησε το πρότζεκτ «Projekt Grenzenlos» στο οποίο φωτογραφίζει ανθρώπους με “ψεγάδια” με έναν τρόπο που αναδεικνύει την πραγματική τους ομορφιά.

Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά!


Αρχικά, αυτό το πρότζεκτ ήταν απλά μία μορφή “αυτοθεραπείας” για να βοηθήσει την Saskia να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα που ένιωθε για το σώμα της. Είναι ξεκάθαρο όμως πως υπάρχει ένα πολύ δυνατό μήνυμα που πρέπει να διαδοθεί όσο περισσότερο γίνεται. Το μήνυμα αυτό είναι απλό αλλά πολύ σημαντικό: κάθε άνθρωπος έχει την δική του ιδιαίτερη πλευρά που πρέπει να εξερευνηθεί.

Και όταν κοιτάτε τις φωτογραφίες της Saskia, μπορείτε να δείτε πόσο όμορφοι είναι πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι!
                                                                                                                                    Πηγή: fanpage.gr Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top