ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Eκτός απ' τον άσο της Ένωσης, το αφεντικό των Πειραιωτών έχει βάλει στο στόχαστρο και παικταρά του αιωνίου αντιπάλου που κάνει παπάδες! Ρε λες να τους κάνει τέτοιο χουνέρι;
Ματς ζωής και θανάτου δίνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ και είναι λογικό, το μυαλό όλων στο Λιμάνι να βρίσκεται στο παιχνίδι αυτό και μόνο.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους, που δε χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση, υπάρχει όμως και ένα έξτρα κίνητρο για πολλούς παίκτες της ομάδας, που δεν είναι άλλο από το να καταφέρουν να γυρίσουν το χαρτί έστω και την τελευταία στιγμή και να αλλάξουν την εικόνα που έχει διαμορφωθεί για την αξία τους.

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού έρχονται σαρωτικές αλλαγές και είναι βέβαιο πως πολλοί παίκτες θα πληρώσουν το μάρμαρο της μέτριας σεζόν, αλλά έστω και την ύστατη ώρα κάποιοι είναι λογικό να θέλουν να αλλάξουν τη ...μοίρα τους. Κάτι που ασφαλώς, μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα όμως, η εξαγγελία του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν σαφής πως έρχονται πολύ σύντομα σημαντικές μεταγραφικές ανακοινώσεις από την ομάδα, με τα ισπανικά ΜΜΕ να προβαίνουν χθες στην είδηση ότι από το Λιμάνι ήδη δίνουν σκληρή μάχη για να κάνουν δικό τους τον Σέρχιο Αραούχο, που τώρα παίζει στην ΑΕΚ. Κάτι, βέβαια, που σας είχε αποκαλύψει πρώτος ο SportDog από τις 7 Απριλίου με αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Το να κάνει μεταγραφικές εξαγγελίες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο και γι’αυτό πολλοί πιστεύουν ότι κάποιες υποθέσεις έχουν προχωρήσει πάρα πολύ (αν δεν έχουν τελειώσει ήδη) και δεν βρίσκονται, απλά, στο στάδιο της διερεύνησης και των επαφών.

Γι’ αυτό και υπάρχουν υποψίες πως με την πλευρά του 25χρονου Αργεντινού επιθετικού ίσως και να υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο από τις επαφές, που αποκάλυψαν οι Ισπανοί.

Θα ήταν, άλλωστε, το τέλειο χτύπημα από πλευράς Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μαρινάκη προς την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σχεδόν ένα χρόνο μετά το διπλό χουνέρι προς την Ενωση, με τον Μοντανιέ αλλά και τον Λαϊφη.

Οσο για το κόστος μιας ενδεχόμενης μεταγραφής του Αραούχο, ακούγεται εδώ και καιρό στα στέκια κοντά στον Πειραιά ότι με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, οι Ισπανοί της Λα Πάλμας θα ...τυλίξουν με κορδέλα τον Αργεντινό και θα τον στείλουν Ελλάδα.

Παράλληλα, με το σενάριο περί Αραούχο, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και άλλο ένα, που θέλει τους Ερυθρολεύκους να ...ψάχνονται και για έναν ακόμα παίκτη, που παίζει σε μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, διέρρευσε ήδη το όνομα του Πολ-Ζοσέ Εμποκού ως υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, καθώς ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Παναθηναϊκού και κέρδισε τις εντυπώσεις των ανθρώπων των Πειραιωτών στην πρόσφατη ήττα της ομάδας τους από το Τριφύλλι με 1-0 στη Λεωφόρο.

Όπως και ο Αραούχο, ο Εμποκού βρίσκεται σε εξαιρετική ποδοσφαιρικά ηλικία (25 ετών) και παίζει ως δανεικός στην Ελλάδα, δύο ιδιαίτερα θετικά στοιχεία που δίνουν έξτρα κίνητρο στους πρωταθλητές για να ασχοληθούν με τους συγκεκριμένους παίκτες. 

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top