Γιατί
να πετάξετε το μισό κρεμμύδι που έμεινε, αφού μπορείτε να το κρατήσετε
φρέσκο και να το χρησιμοποιήσετε στην επόμενη συνταγή μαγειρικής;
Πηγή: www.neadiatrofis.gr |
Tο διαβάσαμε εδώ
Η
συνταγή ζητά μισό κρεμμύδι και θέλετε να κρατήσετε το υπόλοιπο μισό
φρέσκο όσο το δυνατόν περισσότερο; Τρίψτε βούτυρο στην επιφάνεια κοπής
και τυλίξτε το κρεμμύδι σε αλουμινόχαρτο πριν το βάλετε στο ψυγείο. Το
βούτυρο θα μείνει φρέσκο.
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.