ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Φοβερά πράγματα λένε στο λιμάνι για όσα έγιναν σε ΟΑΚΑ-Τούμπα, αλλά και γι΄ αυτά που πρόκειται να συμβούν! Γιατί βλέπουν αλλοίωση της βαθμολογίας και τι "πόλεμος" αρχίζει;

Δεδομένο θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι υπάρχει οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια από τη "νέα τάξη πραγμάτων" της ΕΠΟ, ώστε να σημειωθεί αλλοίωση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και να χάσουν "στα χαρτιά" τον τίτλο οι Πειραιώτες.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε, ότι βρίσκονται και πάλι υπόλογοι και κατηγορούμενοι, για ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν φιλοξενούμενοι.

Κι όμως, από την έκθεση του παρατηρητή, Βρακά, στο ματς με την ΑΕΚ, μπορεί να βρεθεί ξανά ο Ολυμπιακός υπόλογος ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για "απειλές σε αξιωματούχο αγώνα"! Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος παρατηρητής έγραψε ότι του επιτέθηκε και τον απείλησε ο Φρανσουά Μοντέστο.

Βέβαια, ο συγκεκριμένος παρατηρητής δεν είδε και βέβαια, δεν έγραψε τίποτα για τους οπαδούς που ...σουλατσάριζαν ανενόχλητοι και με περίσσιο θάρρος (και θράσος) στο ταρτάν του ΟΑΚΑ, βρίζοντας και φτύνοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού, ούτε για την επίθεση που έγινε στον Μοντέστο, όπως λένε στον Ολυμπιακό.

Επίσης, σε συνέχεα της προσπάθειας να βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαρκώς ενώπιων των Εισαγγελέων, ξεκίνησε μια προσπάθεια στοχοποίησης του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, καθώς από μερίδα του Τύπου εμφανιζόταν να "τραμπουκίζει" δημοσιογράφους στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ, αλλά και αργότερα, να κάνει απειλητικές χειρονομίες στη μεικτή ζώνη.

Η πραγματικότητα, βέβαια, για όσους ήταν στο γήπεδο ήταν τελείως διαφορετική, όπως λένε στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Κι αυτό διότι στον Πειραιά ισχυρίζονται ότι: "Όσον αφορά τα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ, ο χώρος έμοιαζε πραγματικά με ξέφραγο αμπέλι, καθώς είχε καταφέρει να βρει θέση κάθε καρυδιάς καρύδι. Μάταια προσπαθούσαν οι υπεύθυνοι Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος και Γιάννης Μπίλιος, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, να ...συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου και πολλοί "δημοσιογράφοι" πανηγύριζαν σαν χούλιγκαν πατώντας πάνω στα δημοσιογραφικά θεωρεία, τραγουδώντας συνθήματα και κάνοντας άσεμνες χειρονομίες προς το μπουθ των ανθρώπων του Ολυμπιακού, το οποίο βρισκόταν μερικά μέτρα πιο ψηλά.

Οσον αφορά τη μεικτή ζώνη, είναι δεδομένο πως κάποιες δεκάδες οπαδών με διαπιστεύσεις στο στήθος(!) διέκοψαν τη συνέντευξη του αντιπροέδρου των Ερυθρολεύκων, Σάββα Θεοδωρίδη, με ύβρεις και πετώντας διάφορα αντικείμενα, ενώ απειλούσαν ανοιχτά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ως απάντηση, ο Κώστας Καραπαπάς τούς έδειξε με μια κίνηση του χεριού στο λαιμό του ότι «αν είστε τόσο μάγκες και μπορείτε, ελάτε να μας σφάξετε».

Αλλά στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν φαίνονται οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρίζουν και απειλούν, παρά μόνο οι αντιδράσεις των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού". 

Βέβαια, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι από σήμερα όλη αυτή η πολεμική στρατηγική εναντίον της ομάδας τους θα κοπάσει αναγκαστικά, μετά τα ...όργια του διαιτητή Κύζα, στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, που μάλλον "κόβουν μαχαίρι" τη συμμαχία των Σαββίδη και Αλαφούζου σε επίπεδο Τύπου και επικοινωνίας. Από σήμερα φαίνεται πως ξεκινά μια νέα διαμάχη σε επίπεδο εντυπώσεων και επικοινωνιακής πολιτικής και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρό της.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top