ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Τα εναέρια μέσα διάσωσης εντόπισαν στην περιοχή του Σαραντάπορου το ελικόπτερο τύπου Χιούι της Αεροπορίας Στρατού, το στίγμα του οποίου είχε χαθεί πάνω από την Ελασσόνα.

Το ελικόπτερο με 5 επιβαίνοντες που εκτελούσε πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το στίγμα του ελικοπτέρου χάθηκε στις 7:50 από τα ραντάρ στην περιοχή της Ελασσόνας ενώ εκτελούσε πτήση από το Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας προς την Λάρισα με τρεις επιβαίνοντες. Από εκεί επιβιβάστηκαν άλλα δύο άτομα και το ελικόπτερο απογειώθηκε με προορισμό την Κοζάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαινε ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς Ιωάννης Τζανιδάκης.
Ανακοίνωση από το ΓΕΣ
Ενημερώνουμε ότι, τις πρωινές ώρες (07:50) της 19 Απριλίου 2017, υπάρχει απώλεια ίχνους και επικοινωνιών με ελικόπτερο UH-1H, με 5 επιβαίνοντες, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη.
update 10:58
Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τον εντοπισμό ελικοπτέρου τύπου Χιούι της Αεροπορίας Στρατού, το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ. Το ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ στην περιοχή της Ελασσόνας, ενώ εκτελούσε πτήση από το Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας, όπου είναι η έδρα του Τάγματος Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού προς την Λάρισα και από εκεί προς την Κοζάνη. Το ίχνος του ελικοπτέρου χάθηκε, ενώ το Χιούι ήταν εν πτήσει από τη Λάρισα προς την Κοζάνη. Οι Αρχές βρίσκονται επί ποδός και ερευνούν για το τι έχει γίνει και πού βρίσκεται το ελικόπτερο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού: «Ενημερώνουμε ότι, τις πρωινές ώρες (07:50) της 19 Απριλίου 2017, υπάρχει απώλεια ίχνους και επικοινωνιών με ελικόπτερο UH-1H, με 5 επιβαίνοντες, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη. Έχουν αναληφθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Εξελίξεις γνωστοποιηθούν».
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top