ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Richie είχε βαρεθεί τη ζωή της πόλης και ήθελε πάρα πολύ να γυρίσει πίσω στη φύση. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα: πώς το κάνεις αυτό; Είχε συνηθίσει να ζει με ανέσεις, αλλά το είχε πάρει απόφαση. Μάζεψε όσα χρήματα είχε και αγόρασε λίγη γη.


Τότε όμως παρουσιάστηκε άλλο ένα πρόβλημα: δεν υπήρχε κάποιο σπίτι εκεί. Με τίποτα πέρα από το άλογό του, μία σκηνή και το μυαλό του, έμοιαζε πιο πολύ σαν να κάνει κάμπινγκ στο οικόπεδό του, παρά να ζει κανονικά.

Τότε στράφηκε στους Adam, Jason και Pete του Better Homes and Gardens. Ο αρχιτέκτονας, σχεδιαστής και χτίστης σκέφτηκε μία πανέξυπνη και οικονομική ιδέα. Αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα κοντέινερ $6,000 σε ένα εκπληκτικό σπίτι.

Παρόλο που το κοντέινερ ήταν φθηνό, η ανακαίνιση θα του κόστιζε αρκετά. Αλλά και πάλι, με λιγότερα από $50,000, είχε ένα λειτουργικό σπίτι. Δεν θα το πιστεύετε όταν δείτε τι κατάφεραν.

Μοιάζει με ένα πολυτελές σπίτι! Με πλήρως λειτουργική κουζίνα, μπάνιο, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, αυλή, τραπεζαρία, μοιάζει πολύ περισσότερο με σπίτι παρά με το άδειο κουτί που ήταν πρώτα.

Δείτε το εκπληκτικό εσωτερικό του:
Πηγή 

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top