ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στις καθυστερήσεις και έβαλε σε… περιπέτειες την ΑΕΚ. Τι συνέβη στην φάση και γιατί… τρελάθηκε με τον διαιτητή;

Σε ένα παιχνίδι με απίστευτη εξέλιξη στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ΑΕΚ πήρε δραματική πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου παρά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η Ένωση αναγκάστηκε να τελειώσει το ματς με τερματοφύλακα τον Αλμέιδα εξαιτίας της αποβολής του Γιάννη Ανέστη στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Έλληνας γκολκίπερ αρχικά είδε κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στην εκτέλεση ενός φάουλ. Στη συνέχεια, διαμαρτυρήθηκε ότι ο Καρντόσο στεκόταν πιο κοντά το σημείο που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να αργήσει ακόμα περισσότερο να εκτελέσει. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος θεώρησε ότι ο Ανέστης καθυστερεί σκοπίμως και του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Αδυνατώντας να καταλάβει τι συνέβη και απορημένος για τον λόγο που αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ «τρελάθηκε» και άρχισε να διαμαρτύρεται πολύ έντονα μαζί με τους συμπαίκτες του που έτρεξαν και κύκλωσαν τον διαιτητή.

Μάλιστα, ο Ανέστης ήταν έξαλλος για την αποβολή του και ακούστηκε να φωνάζει στον Σιδηρόπουλο ρωτώντας τον «Γιατί το κάνεις αυτό;». Πάντως, ούτε οι φωνές του παίκτη ούτε οι διαμαρτυρίες των συμπαικτών του στάθηκαν ικανές να αλλάξουν την απόφαση του διαιτητή. Ο Έλληνας γκολκίπερ αποβλήθηκε, η ΑΕΚ τελείωσε τον ημιτελικό με τερματοφύλακα τον Αλμέιδα, αλλά άντεξε και προκρίθηκε!

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top