ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μετά τον σάλο που ξέσπασε προ ημερών με τους 2.338 αρχαιολόγους που κατόπιν  υπουργικής απόφασης θα προσληφθούν για 8 μήνες σε Υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς και την μισθοδοσία των οποίων θα αναλάβει η ΔΕΗ,​ έφτασε η ώρα η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού να προσλάβει και Καλλιτεχνικό Διευθυντή.

Την είδηση επιβεβαιώνει προκήρυξη που έχει αναρτήσει στην σελίδα της η ΔΕΗ ενημερώνοντας για την πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή μέσω ανοιχτού διαγωνισμού ο οποίος έτρεξε στο διάστημα 24 Μαρτίου – 10 Απριλίου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής θα παρέχει τις υπηρεσίες του στην Χορωδίας της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ και θα είναι επίσης υπεύθυνος για την επιλογή των μελών της χορωδίας, που θα προέρχονται από το προσωπικό της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ. Ακόμη, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής θα είναι αρμόδιος για κάθε θέμα καλλιτεχνικής φύσεως και θα προτείνει στη ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ την, για καλλιτεχνικούς λόγους, παύση μελών, αλλά και την εγγραφή νέων για την ανανέωση της χορωδίας, εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Η διάρκεια της σύμβασής του θα έχει 8μηνη διάρκεια ενώ η προϋπολογισμένη δαπάνη σύμφωνα πάντα με την προκήρυξη της ΔΕΗ κυμαίνεται μέχρι ποσού 15.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι η εν λόγω απόφαση έρχεται την στιγμή που η διοίκηση της ΔΕΗ προανήγγειλε νέα αύξηση στα τιμολόγιά της λόγω του κόστους των Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας (ΥΚΩ) φέρνοντας χιλιάδες πολίτες αντιμέτωπους με «φουσκωμένους» λογαριασμούς και ενώ τίθεται ανοιχτά ζήτημα οικονομικής επιβίωσης της ΔΕΚΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top