ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Amal Clooney καλύπτει την κοιλιά της με ένα outfit που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε
Μπορεί ο γάμος της Amal Clooney με τον George να ήταν το πιο όμορφο γεγονός στη ζωή της, όμως σίγουρα τους τελευταίους μήνες η γλυκιά δικηγόρος διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους. Ο λόγος φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την διπλή εγκυμοσύνη της.

Πριν από δύο μήνες και κάτι ο George Clooney παραδέχτηκε δημόσια, πως σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, αφού η σύζυγος του περιμένει όχι ένα, αλλά δύο παιδάκια και όπως από την αρχή είχαμε μάθει πρόκειται για ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε πριν από μερικές μέρες η Cindy Crawford, η οποία πόζαρε στο Instagram με δύο φορμάκια στα χέρια (ένα αγορίστικο κι ένα κοριτσίστικο).

Η μέλλουσα μανούλα που όσο περνάει καιρός γίνεται όλο και πιο όμορφη απαθανατίστηκε στο Berkshire με τον George Clooney σε μία casual βόλτα τους, καλύπτοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα με ένα outfit που δεν περιμέναμε ποτέ. Η Amal σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της με τζιν παντελόνι και χαμηλά παπούτσια απόλαυσε τη βόλτα της και έδειχνε πιο χαρούμενη και στυλάτη από ποτέ.






Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top