ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Από τη σημαία, μέχρι το μαγιό, μια αποχώρηση δρόμος.

Με ξύπνησαν οι κόρνες και οι σειρήνες που ηχούσαν ασταμάτητα χθες το βράδυ κάπου εκεί λίγο πριν τη μία και πάνω που ήμουν έτοιμος να θυμηθώ τα όσα «γαλλικά» γνώριζα, έμαθα τα χαρμόσυνα: αποχώρησε, λέει, ο Στέλιος ο Χανταμπάκης από το Survivor!

Χαρά θεού, αγαλλίασε η πλάση, ηρέμησαν και οι ψυχούλες των Ελλήνων που στο πρόσωπο του πρώην τηλεπαρουσιαστή-μοντέλου, είχαν βρει τον σύγχρονο δαίμονα που αναζητούσαν.

Εγώ Survivor δεν βλέπω, αλλά από ότι μου λέει ένας φίλος που στήνεται κάθε βράδυ στον καφενέ του χωριού και παρακολουθεί τα επεισόδια, ο Χανταμπάκης είναι όντως τόσο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα όσο ακούγεται. Του ζήτησα να μου το κάνει πιο λιανά. Του ζήτησα, με λίγα λόγια, να μου πει εν τάχει μερικά σκηνικά που τον έβαλαν στην μπούκα του κοινού. Καλό φιλαράκι καθώς είναι, έσπευσε να μου στείλει τις χειροτερότερες στιγμές του σε GIFάκια.
apoxorisi 2
Από τον φίλο μου από το χωριό, λοιπόν, στις οθόνες σας.

1. Η Κλίκα, της Κλίκας, Ω Κλίκα
Λίγο πιο ισχυρή από την κλίκα Λάνιστερ, το γκρουπάκι στην ομάδα των Διασήμων με Χανταμπάκη πρωτοστάτη, φάνηκε πως ελέγχει από την αρχή τη φάση, άσχετο που λογάριαζαν χωρίς την Παπαδοπούλου. Δεν είναι κακό να ταιριάζεις με κάποιους περισσότερο και με άλλους λιγότερο. Κακό είναι να απομονώνεις εκείνους που δεν γουστάρεις, ασκώντας τους ταυτόχρονα ψυχολογική πίεση. Συνέβη με τον Αγγελόπουλο, συνέβη με τον Σπαλιάρα, τρίτωσε με την Ειρήνη. Οι ψήφοι έφευγαν δαγκωτό, κατευθυνόμενες και στοχοποιημένα, πράγμα που μπορεί να έχει λογική όταν την τελική απόφαση την έχουν οι παίχτες (όπως στο πρώτο ελληνικό Survivor), αλλά λειτουργεί ως μπούμερανγκ όταν αποφασίζει ο κόσμος.
klik

2. Το Εγώ του
Νταξ, η αλήθεια είναι πως ο Γίλι Γουίλι ήταν λίγο εριστικούλης, αλλά να τα λέμε κι όλα: η αντίδραση του Χανταμπάκη, έβγαλε προς τα έξω τα πρώτα ψήγματα της εγωπάθειάς του. Τα «βλάκα, ε βλάκα» και οι αναφορές στην πάρτη του σε τρίτο πρόσωπο, ήταν όσο να 'ναι ενδεικτικά της πορείας που θα ακολουθούσε.
ezgif.com optimize

3. Ο τσαμπουκάς με τον Ντάνο
Με τον Ντάνο δεν μπλέκεις. Για πολλούς λόγους. Το κατάλαβε χτες το βράδυ, αλλά ήταν πλέον αργά. Αυτό που δεν φάνηκε να καταλαβαίνει καθόλη τη διάρκεια της αντιπαράθεσής τους ήταν πως ο Ντάνος φάνταζε στα μάτια των τηλεθεατών ως ο μοναχικός καβαλάρης, το τίμιο λαϊκό παιδί, που τα βάζει με όλους κι όλα. Ο Χανταμπάκης, από την άλλη, ένιωθε πανίσχυρος ενώ δεν ήταν και η απόφασή του να στοχοποιήσει τον Αγγελόπουλο τον έβαλε -χωρίς να το γνωρίζει- στο πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο για την Αθήνα.
tsakomos

4. TΟ σόου 
Ευαίσθητο πράγμα το πώς θα διαχειριστείς δημόσια την σχέση σου με την οικογένειά σου, ωστόσο η αντίδραση του όταν είδε στην οθόνη τα συγγενικά του πρόσωπα, έκανε πολλούς να δυσανασχετήσουν και να μιλήσουν για επίκληση στο συναίσθημα των τηλεθεατών. Κανείς δεν του ζήτησε να υιοθετήσει στιλ Κοκκινάκη, αλλά βρε αδελφέ, ΟΚ...
klama 2

5. Η Ειρωνεία
Ψιλοέκανε μπαμ ότι η ειρωνεία είναι ένα από τα όπλα του, ωστόσο στο επεισόδιο όπου περίμενε τον Βασάλο να τελειώσει για να πιάσει τη σημαία, το τερμάτισε. Δεπαναζητάς συγγνώμη και να δικαιολογείσαι για την πράξη σου. Το κοινό είδε. Κι έκρινε πως η κίνησή του ήταν το λιγότερο τραγική. Αν περνούσες μια βόλτα από τα σόσιαλ λίγο μετά το σκηνικό, θα έβλεπες να ξεπηδούν τα πρώτα trend topics με παραλλαγές -όχι τιμητικές- προς το όνομά του. Η σημαία ήταν η αρχή του τέλους. Ξεκάθαρα.
simaia

6. Το bullying στην Ειρήνη
Και σαν να μην έφτανε η ειρωνική του αντίδραση με τη σημαία, έρχεται το σόου με το μαγιό της Ειρήνης να τον βάλει ακόμη πιο βαθιά στον πάτο της εκτίμησης των τηλεθεατών. Όσο αυτός έκανε φτηνή απομίμηση του Τανιμανίδη και το παρεάκι του χασκογελούσε, σε μια γωνιά της άλλης πλευράς  του Ατλαντικού, η πίεση όσων έβλεπαν το επεισόδιο χτυπούσε τριψήφιο. Κι αυτά καλό είναι να μη γίνονται αν έχεις βλέψεις για τελική νίκη στο Survivor.
irini

7. Δατ λουκ
Μεγάλος φυσιογνωμιστης ο φίλος μου, από την αρχή, λέει, κάτι δεν του καθόταν καλά με τον πρώην Διάσημο. Το βλέμμα του, το γενικότερο στήσιμο, ο τρόπος που μιλούσε... Καλό πράγμα να βουτάς τη γλώσσα στο κεφάλι σου πριν μιλήσεις, το κακό με τον Χανταμπάκη, όμως, ήταν πως όχι μόνο σκεφτόταν προτού μιλήσει, αλλά το τριπλοσκεφτόταν. Σκεφτόταν την κάθε του λέξη, ήθελε να είναι αρεστός, το βασάνιζε όσο δεν πάει και όλο αυτό περνούσε προς τα έξω. Κακό πράγμα όταν προσπαθείς να εκμαιεύσεις συμπάθεια. Ακόμη πιο κακό αν περιμένεις ότι το κοινό δεν θα πάρει τα χαμπάρια του.
vlema
Με αυτά και με αυτά, πάμε στα δικά μας...
Πηγή: ratpack.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top