ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Σχεδόν 60.000 ευρώ έχει ξοδέψει η εικονιζόμενη Γερμανίδα, πρώην αεροσυνοδός, για να καταφέρει να μεταμορφωθεί σε «εξωτική Barbie», όπως η ίδια λέει.

Η Martina Big, όνομα και πράγμα, είναι, σύμφωνα με τη Daily Mail 28 ετών και έχει μέγεθος στήθους 32S. Για το εξωτικό χρώμα της- «σκοτεινό τραγανό καφέ», το περιγράφει- χρησιμοποιεί ειδικές ενέσεις ενώ κάνει και σολάριουμ.

Η Martina υποστηρίζει πως έχει το μεγαλύτερο στήθος σε όλη την Ευρώπη, έχοντας τοποθετήσει ειδικά εμφυτεύματα που μπορούν να φουσκωθούν κι άλλο. Λέει μάλιστα πως σχεδιάζει να συνεχίσει τις… επενδύσεις της στις επεμβάσεις.

Εθισμένη με το μαύρισμα, η Martina Big ήθελε κάποτε να μοιάσει στην Πάμελα Άντερσον ή την Κέιτι Πράις, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε πως δεν έχουν αρκετές καμπύλες. Παράλληλα θέλει να γίνεται όλο και πιο σκούρα για να δει πού φτάνουν τα όριά της.

Η Martina άρχισε τις επεμβάσεις το 2012, όταν ο σύντροφός της την ενθάρρυνε να ξεκινήσει το μόντελινγκ. Επιμένει πως δεν προσποιείται πως είναι «ένα μαύρο κορίτσι» αλλά περισσότερο επιδιώκει να γίνει «μοναδική και εξωτική Barbie».
martina2
martina4
martina5
martina3
martina6
martina1
Πηγή: newsbeast.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top