ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ξέχνα την 69. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου

Ως γνωστόν, το K#ma Sutra είναι εδώ για να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και κυρίως πιο πικάντικη. Και ευχαριστώ να λέμε, που κάθε τόσο, έρχονται στο προσκήνιο νέα trends στο σε#, σε περίπτωση φυσικά που έχεις δοκιμάσει τα πάντα και έχεις αρχίσει κάπως να βαριέσαι.

Φίλη μου, ξέχνα την μπελαλίδικη στάση 69, κατά την οποία λίγο κουράζεσαι και λίγο αποσυντονίζεσαι, και βάλε στο πρόγραμμα την 77 που είναι ό, τι πιο… εξελιγμένο στον κόσμο του σ#ξ!

Τι είναι όμως η στάση 77 και γιατί πάμε στοίχημα ότι θα γίνει η αγαπημένη σου, ASAP; Η συγκεκριμένη στάση, πήρε το όνομά της από το σχήμα που κάνουν τα κορμιά τα οποία θυμίζουν κολλητά 7άρια. Ξάπλωσε λοιπόν στα πλάγια, και βάλε τον παρτενέρ σου να έρθει ακριβώς από πίσω σου ώστε να κοιτάζετε προς την ίδια κατεύθυνση. Παράλληλα, πέρασε τα πόδια σου ανάμεσα από το πάνω πόδι του (όχι αυτό που ακουμπάει στο κρεβάτι… το άλλο) και κόλλησε τα οπ#σθιά σου στη λεκάνη του.

Με τον τρόπο αυτό, εκτός του ότι πετυχαίνεις την απόλυτη διείσδυση, και παράλληλα είσαι και ξεκούραστη, καταφέρνει να… φτάσει το σημείο G σου, προσφέροντάς σου ορ#ασμούς άνευ προηγουμένου. Για έξτρα δόσεις ειδυλλίου, γύρισε το κεφαλάκι σου και κοίταξέ τον λάγνα στα μάτια-με τεράστιο κίνδυνο νευροκαβαλικέματος αλλά και τι να κάνουμε;-.
Καλή σας απόλαυση. 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top