ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Είναι όμορφο να βλέπουμε διάφορα είδη ψαριών στα ενυδρεία τους. Είναι ακόμη ωραιότερο, όταν μπορούμε να τα βλέπουμε και από το σπίτι μας. Οι μέδουσες είναι πολύ εντυπωσιακά πλάσματα και οι κινήσεις τους μαγευτικές.


Τώρα, υπάρχει ένας τρόπος που μπορούμε να έχουμε μέδουσες για κατοικίδια ζώα στο σπίτι μας. Το JellyTank, είναι μια δεξαμενή ψαριών που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί τις μέδουσες με ασφάλεια.




Σύμφωνα με την ιστοσελίδα JellyTank, έχει γίνει εκτεταμένη έρευνα σχετικά με τη δημιουργία της καλύτερης δεξαμενής μεδουσών, που είναι φιλική προς το χρήστη και εύκολή στη συντήρηση. Είναι ένα προϊόν, που επιτρέπει στις μέδουσες να αναπτύσσονται σε ένα περιβάλλον που δεν υπάρχει ανησυχία μήπως πληγωθούν. Η δεξαμενή χρησιμοποιεί ένα πρότυπο σύστημα ροής νερού, που μιμείται το φυσικό ανοιχτό υγρότοπο των μεδουσών.


Αυτή η δεξαμενή, έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις μέδουσες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Αυτά τα ενυδρεία, θα είναι διαθέσιμα από τον Μάιο του 2017. Θα στοιχίζει 199 δολάρια, αλλά 15 τυχεροί θα μπορέσουν να το αγοράσουν για 175 δολάρια, μετά από συμφωνία. Η ιστοσελίδα JellyTank, πουλάει επίσης και μέδουσες για 20-50 δολάρια, ανάλογα με το μέγεθός τους.


Η δεξαμενή διαθέτει κομψό σχεδιασμό και βγαίνει σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Είναι εξοπλισμένη με LED φωτισμό που βγαίνει σε πολλούς χρωματισμούς, έτσι ώστε να μπορεί να φωτίζει τις μέδουσες. Επιπλέον, θα μπορείτε να ακούτε ήχους του ωκεανού, οι οποίοι ανακουφίζουν από το άγχος.


Είναι η πιο έξυπνη εφεύρεση και μπορεί να γίνει δική σας για περίπου 200 δολάρια. Δεν θα θελήσετε να ξαναβάλετε στο σπίτι σας τα συνηθισμένα ψάρια!Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top