ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Απίστευτα πράγματα από τον Έλληνα προπονητή στις προπονήσεις του Ολυμπιακού πριν από τα ματς-φωτιά που έρχονται για τους "ερυθρόλευκους".

Ένας από τους βασικούς λόγους που η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να στραφεί στον Τάκη Λεμονή, μετά την απομάκρυνση του Βασίλη Βούζα, είναι ότι ο 57χρονος τεχνικός αποτελεί μια δοκιμασμένη λύση από το παρελθόν και ότι θεωρείται ειδικός στη διαχείριση κρίσεων, όπως αυτή που περνάει η ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Τάκης Λεμονής δεν προλαβαίνει να αλλάξει πολλά από άποψη τακτικής σε μια σεζόν που φτάνει προς το τέλος της, συνεπώς το κύριο ζητούμενο είναι να καταφέρει να βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας, η οποία δεν βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα.

Η αποστολή αυτή κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, μετά τους χειρισμούς του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος φρόντισε να κόψει τα φτερά σε ορισμένους παίκτες, ενώ και ο υπηρεσιακός Βασίλης Βούζας δεν πρόλαβε να αντιστρέψει την κατάσταση. Σε αυτόν τον τομέα, λοιπόν, ο Τάκης Λεμονής φέρεται να έχει πάρει άριστα μέχρι στιγμής.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει κερδίσει τη συμπάθεια των ποδοσφαιριστών με τον ζήλο που επιδεικνύει, αλλά και την προσέγγισή του προς αυτούς. Ο Έλληνας κόουτς ξέρει ότι ο χρόνος ενόψει των ημιτελικών του Κυπέλλου είναι λίγος και δουλεύει εντατικά. Είναι συνεχώς στου Ρέντη, όμως το σημαντικότερο στοιχείο είναι ο τρόπος που αλληλεπιδρά με τους παίκτες του.

Σε αντίθεση με τον Πάουλο Μπέντο, που χώριζε το ρόστερ σε βασικούς και "κομμένους", ο Λεμονής μιλάει με κάθε έναν από τους ποδοσφαιριστές και τους δείχνει ξεκάθαρα με τον τρόπο του ότι τους υπολογίζει όλους. Φαίνεται, λοιπόν, να κάνει πράξη την προ ημερών ατάκα του ότι "δεν περισσεύει κανείς", ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ετοιμάζεται, σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ, να δώσει φανέλες βασικών στους Μάριν και Καρντόσο, που έχουν δεχθεί σκληρή κριτική μέχρι τώρα.

Πηγή: sportdog.gr

Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top