ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Πόσο θα καθίσει στον πάγκο των πρωταθλητών ο Έλληνας προπονητής και ποιο είναι το πιο κρίσιμο ματς που έχει να δώσει;

Με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο του θα πορευτεί ο Ολυμπιακός, αν και σίγουρα για άγνωστο χρονικό διάστημα ακόμα. Στο Λιμάνι θέλουν να επανεκτιμήσουν τις καταστάσεις από εδώ και πέρα και ουσιαστικά, η υπόθεση του προπονητή φαίνεται πως θα επανεξετάζεται παιχνίδι με το παιχνίδι, με πρωταρχικό στόχο να μη χαθεί το πρωτάθλημα.

Γι' αυτό και το πρώτο δυνατό "κρας τεστ" για τον 51χρονο προπονητή και το επιτελείο του, που πήρε άμεσα προαγωγή για την πρώτη ομάδα, θα είναι εκείνο με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή στο Φάληρο.

Πιθανή νέα "γκέλα" των Ερυθρολεύκων δε θα την αντέξει κανείς στο Λιμάνι και θα γίνει αποφασιστική προσπάθεια για άμεση απόκτηση ενός εγνωσμένης αξίας προπονητή, αν και η χρονική συγκυρία για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Πάντως, ως το απολύτως κομβικό σημείο για το αν θα παραμείνει ο Βασίλης Βούζας στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν ή όχι θεωρείται το διάστημα που ακολουθεί του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στις 19 Μαρτίου. Κι αυτό γιατί θα έρθει η διακοπή του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και θα υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, με βάση πάντοτε τις δεδομένες δυσκολίες της συγκεκριμένης περιόδου.

Πάντως, είναι σαφές ότι στην Πλατεία Αλεξάνδρας δεν είχαν "έτοιμο" προπονητή για να αντικαταστήσει τον Μπέντο, σαφές δείγμα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πίστευε τα λόγια που έλεγε μετά την ήττα από τον Πανιώνιο. Οι πάντες αιφνιδιάστηκαν όμως, από τα λόγια του Μπέντο μετά το ματς της Τούμπας και η απόφαση για την απομάκρυνσή του ήταν τόσο ξαφνική και βίαιη, που δεν υπήρχε χρόνος για επαφές με υποψήφιους προπονητές.

Πάντως, στο Λιμάνι πιστεύουν ότι ο Βούζας μπορεί να "κρατήσει" τα αποδυτήρια, κυρίως χάρη στις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τους πιτσιρικάδες της ομάδας, που ανέβηκαν φέτος από την Κ-20.

Για τα παιδιά όπως είναι ο Ρέτσος, ο Νικολάου, ο Μανθάτης και ο Ανδρούτσος, ο Βούζας είναι σα δεύτερος πατέρας και αυτό υπολογίζεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Αλλωστε, είναι εκείνος που τους ανέδειξε και αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο, που πιστώθηκε στα υπέρ του ώστε να πάρει αυτή την έστω και σύντομη προαγωγή.

Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι από τον Βούζα δεν λείπει η εμπειρία, καθώς βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στα γήπεδα και στους πάγκους. Ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες και κρίσιμες καταστάσεις, ενώ σίγουρα δεν θα επιδιώξει να δημιουργήσει εντάσεις στα αποδυτήρια και θα ποντάρει στη συσπείρωση και στο οικογενειακό-φιλικό κλίμα, ώστε να βγει ο Γολγοθάς των επόμενων 12 ημερών.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top