ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η σπάνια πάθηση των οστών μιας 23χρονης
Την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που ζει μια δύσκολη καθημερινότητα δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail. Η 23χρονη Jasmin Floyd από το Κονέκτικατ πάσχει από μια σπάνια μυϊκή διαταραχή και έχουν καταγραφεί μόνο 800 τέτοιες περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο.
Η επώδυνη ασθένεια κάνει τους μύες, τους τένοντες και τους συνδέσμους της να ασβεστοποιούνται, δημιουργώντας ουσιαστικά έναν «δεύτερο σκελετό» άκαμπτου ιστού. Οι γιατροί διέγνωσαν την διαταραχή όταν η κοπέλα ήταν πέντε ετών και από τη στιγμή που άρχισε να παραπονιέται για πολύ δυνατούς πόνους στο λαιμό της. Με την πάροδο του χρόνου άρχισε να χάνει την κινητικότητα σε διάφορα μέρη όπως στο λαιμό, στα ισχία και στα χέρια της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η νεαρή μιλώντας για τον εαυτό της λέει ότι μετατρέπεται σε «πέτρα» και έχει περιοριστεί η ικανότητά της να μιλάει και να τρώει.
Δυστυχώς η κατάσταση αυτή την έχει κάνει να κάθεται όλο και περισσότερο στην αναπηρική καρέκλα καθώς τα επιπλέον οστά έχουν περιορίσει σημαντικά την κινητικότητά της.
«Οι γιατροί το περιγράφουν σαν ένα οστό που σχηματίζεται πάνω στις αρθρώσεις, τις κλειδώνει και αλλοιώνει την κίνησή τους. Αυτή τη στιγμή μπορώ να ανοίγω μόνο λίγο το στόμα μου με δυσκολία» λέει η 23χρονη. Η ίδια μιλάει για την ιστορία της καθώς όπως αποκαλύπτει προσπαθεί να εκπληρώσει όλα τα όνειρά της και να κάνει ταξίδια χωρίς να αφήσει το πρόβλημά της να την καθηλώσει. Θέλει με αυτό τον τρόπο να ενθαρρύνει ανθρώπους που έχουν παρόμοια ή άλλα προβλήματα υγείας να μην το βάζουν κάτω και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.
fnyper6fnyper5fnyper4fnyper2fnyper3fnyper1
newsbeast.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top