ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Εντάξει, αδικαιολόγητος και μοιραίος ο Ιταλός γκολκίπερ, ωστόσο και ο ηγέτης των πρωταθλητών βρέθηκε σε κακό βράδυ στο παιχνίδι της χρονιάς. Και εξηγούμαστε...



Στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού, ο οποίος αποκλείστηκε από την Μπεσίκτας, χάνοντας με 4-1 στην Τουρκία.

Το τελικό σκορ, βέβαια, δεν αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς οι Πειραιώτες παρότι βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από το 23ο λεπτό, κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς.

Η γκολάρα του Ελιουνούσι, αλλά και η αποβολή του Αμπουμπακάρ, όχι μόνο τους έδωσαν ξανά ελπίδες για την πρόκριση, αλλά τους έκαναν και …φαβορί. Ωστόσο, ο Λεάλι που είχε ευθύνη για τα δύο πρώτα γκολ, τους "κρέμασε" και στο τρίτο και έτσι όλα τέλειωσαν άδοξα.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός παρότι είχε την κατοχή της μπάλας από το 30’ και μετά, έδειχνε να δυσκολεύεται πάρα πολύ να απειλήσει. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν καλή κυκλοφορία, όμως δεν δημιουργούσαν φάσεις και συνολικά δεν πατούσαν περιοχή.

Γι' αυτό. λοιπόν, δεν γίνεται να ευθύνεται ο ...Λεάλι, που ήταν απαράδεκτος. Μεγάλη ευθύνη έχουν και οι επιτελικοί και κυρίως ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ίσως στο πιο σημαντικό ματς ήταν …άφαντος.

Ο Έλληνας άσος βρέθηκε σε κακή βραδιά, έμεινε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και δε βοήθησε σχεδόν καθόλου την ομάδα του. Δεν πήρε προσπάθειες όταν τον …έψαχναν όλοι στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπόρεσε να δώσει βοήθειες στον Ανσαριφάρντ, που επίσης δε φάνηκε στο ματς.

Επίσης, αν και λίγοι το πρόσεξαν, ο Φορτούνης έκανε το τραγικό λάθος και στο 1-0, όταν μετά από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα και από τον Λεάλι, ο Έλληνας άσος βρίσκεται με την μπάλα στα πόδια, όμως προσπάθησε να κάνει ντρίπλα, με αποτέλεσμα να τη χάνει και έτσι προέκυψε η σέντρα, που κατέληξε σε γκολ του Αμπουμπακάρ.

Δείτε χαρακτηριστικά στο 0.52...
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top