ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο Γενικός Γραμματέας της Μπεσίκτας, Αμχέτ Ουρκμεζίλ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που υπάρχουν από χθες για μαχαίρωμα οπαδού στο περιθώριο συμπλοκών που έγιναν εκτός Καραϊσκάκη.

Το μέλος του Δ.Σ. της Μπεσίκτας έκανε λόγο για μαχαίρωμα Τούρκου οπαδού μετά από συμπλοκές που υπήρξαν έξω από το Καραϊσκάκη και μετά το Ολυμπιακός - Μπεσίκτας.

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που όλα ήταν τόσο όμορφα μεταξύ των δύο ομάδων. Οι δύο πρόεδροι έχουν πολύ μεγάλη και καλή φιλία και έφαγαν μαζί. Όλα αυτά είναι ευχάριστα.

Ωστόσο υπήρξε και ένα θλιβερό συμβάν. Μετά το ματς και έξω από το γήπεδο οπαδοί μας δέχθηκαν επίθεση από αντίπαλους οπαδούς. Ένας οπαδός μας μαχαιρώθηκε στην Αθήνα. Εμείς μείναμε στην Ελλάδα μέχρις ότου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εκτός από αυτό βέβαια το συμβάν δεν υπήρξε κάτι άλλο. Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από την φιλοξενία του Ολυμπιακού και της διοίκησής του και ελπίζουμε σε ένα καλό ματς στην έδρα μας. Εμείς θα προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Δεν θέλουμε μία άσχημη κίνηση ενός ανθρώπου να δημιουργήσει παραπάνω προβλήματα», υπογράμμισε σχετικά.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top