ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γερμανίας από την ωμότητα του 19χρονου φονιά. Ο Marcel Hesse έσφαξε έναν 9χρονο και στην συνέχεια έγινε καπνός! Ανατριχίλα προκαλεί η ομολογία του...


Ο 19χρονος. ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 9χρονο με τουλάχιστον 56 μαχαιριές. "Τον έσφαξα γιατί με απέρριψαν από τον στρατό και δεν είχα και ίντερνετ" είπε στους αστυνομικούς κάνοντας και τον πιο δυνατό να λυγίσει.


"Προσπάθησα να αυτοκτονήσω αλλά αφού δεν τα κατάφερα, αποφάσισε να σκοτώσω" ομολόγησε σχεδόν ανέκφραστος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ήταν ατάραχος και ιδιαίτερα ψύχραιμος.

Ο αδίστακτος 19χρονος αφού σκότωσε το παιδάκι τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο τη δολοφονία και μετά τα ανέβασε στο σκοτεινό διαδίκτυο.


Αυτός ο 19χρονος έσφαξε 9χρονο! Κοκορευόταν στο διαδίκτυο


Η σοκαριστική δολοφονία του παιδιού αποκαλύφθηκε πριν από τρεις μέρες όταν στο κελάρι του σπιτιού του βρήκε ο πατριός του το αδικοχαμένο παιδί μέσα σε λίμνη αίματος, μετά από αναφορές χρηστών του διαδικτύου. Από εκείνη την στιγμή η αστυνομία έψαχνε τον αδίστακτο νεαρό αλλά μάταια.




Όλα αυτά μέχρι που ο Marcel Hesse μπήκε σε ένα ελληνικό εστιατόριο στην πόλη Herne όπου ζούσε, στο ""Thessaloniki Grill". Πλησίασε τον Έλληνα μαγαζάτορα και του ζήτησε να καλέσουν την αστυνομία γιατί τον ψάχνουν.

Λίγο πριν παραδοθεί, κοντά στην περιοχή είχε σημειωθεί μια πυρκαγιά και σύμφωνα με πληροφορίες ανακαλύφθηκε ο σορός ενός 22χρονου. Ο 19χρονος, ομολόγησε, πως τον σκότωσε εκείνος θέλοντας να βγάλει και αλλού την δολοφονική του μανία.


Πηγή: nydailynews
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top