ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το «Ξαναδέστε τους» κόπηκε μέσα σε μία μέρα. Όσο απότομα ήρθε στο τηλεοπτικό κοινό άλλο τόσο, ήρθε και στους ίδιους μιας και κανείς δεν τους είχε ενημερώσει γι’αυτή την απόφαση παρά μόνο ότι έπρεπε μέχρι το Πάσχα να βελτίωναν τα νούμερα τηλεθέασης…


Όλα τα μέσα ασχολήθηκαν με αυτή την είδηση και ο καθένας έκανε το δικό του σχόλιο! Την απάντησή του λοιπόν θέλησε να δώσει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου και μιλάει για το κόψιμο των «Ξαναδέστε τους» και όλο το παρασκήνιο:


«Μας έδωσαν την ευκαιρία να χαιρετίσουμε αλλά δεν θέλαμε, δεν θα ήταν ωραίο να βγαίναμε 2 ώρες να κάναμε την εκπομπή, να σχολιάζαμε και μετά να λέγαμε γεια σας, αυτό ήταν τελειώσαμε…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος και συνέχισε ρίχνοντας τα καρφιά του στον Alpha λέγοντας πως τους είχε απαγορεύσει την αναπαραγωγή πλάνων του Σκάι καθώς και ότι δεν αγόραζε για λογαριασμό τους πλάνα από τον Ant1, οπότε η εκπομπή δεν είχε υλικό για να παίξει και κατέληξε λέγοντας: «Αν δεν έχεις να παίξεις τηλεόραση πόσο καιρό να παίξεις με το πουλί σου;», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top