ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει χορηγούς, οι επενδυτές κάνουν ...ουρά για να βάλουν εκατομμύρια στο σύλλογο και να τον "απογειώσουν". Δείτε τους έναν προς έναν!

Μία ακόμα φορά, τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού η προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου, να βρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμπαίκτη στο "τριφύλλι". Όπως τώρα, που ψάχνει χορηγία για το όνομα ή για το γήπεδο. Δηλαδή, κάποιον που να συνεισφέρει στα οικονομικά της ΠΑΕ, καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και για να γίνει υπέρβαση πρέπει να μπει ...δύναμη στη δύναμη, όπως συνήθιζε να λέει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Και η αλήθεια είναι πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου ήταν πάντα στο προσκήνιο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κυρίως την εποχή που υπήρχε το δίπολο Βαρδινογιάννης - Γιαννακόπουλος, με το σύνθημα "Παύλο, Θεέ, πάρε την ΠΑΕ" να σκίζει σαν σαΐτα τον άνεμο, κάθε φορά που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ανέβαινε όλο και πιο ψηλά στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όμως είχε εκφράσει την πρόθεσή του για ενεργή συμμετοχή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και, μάλιστα, τον Νοέμβρη του 2013 είχε επίσημη επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο προς αυτή την κατεύθυνση. Τελικά, η είσοδός του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν προχώρησε ποτέ, για λόγους που δεν έγιναν ποτέ γνωστοί. 

Μόνιμος αφανής συμπαίκτης τού Γιάννη Αλαφούζου είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, που έχει την εταιρεία Chipita. Έχει δώσει αρκετές φορές ποσά είτε για να καλύψει τρύπες τής ΠΑΕ Παναθηναϊκός είτε με τη μορφή χορηγίας (Molto, στη φανέλα του συλλόγου). Επίσης έχει παραχωρήσει, έναντι ελάχιστου αντιτίμου, τα γραφεία που στεγάζεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι.

Πρόσφατα συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο και ο Φιλάρετος Καλτσίδης (φωτό). Πρόκειται για τον "βασιλιά του τσιμέντου", όπως έγραψαν οι εφημερίδες, που είχε δείξει ενδιαφέρον για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Κάτι που, μάλλον, δεν πρέπει να έχει μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα...

Κατά καιρούς έχει βρεθεί και το όνομα του Νικόλα Πατέρα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ως υποψήφιου για επιστροφή. Όχι μόνο ως κάποιος που βοηθάει - συμβουλεύει τον Γιάννη Αλαφούζο σε θέματα ποδοσφαίρου, αλλά και ως ο άνθρωπος που έχει ρευστό και μπορεί να μπει στον Παναθηναϊκό ως δυνατός συμπαίκτης.

Κι αν όλα τα παραπάνω μοιάζουν ως περιπτώσεις που είναι από δύσκολο έως και αδύνατο να γίνουν πράξη, κρατήσαμε για το τέλος δύο ...κερασάκια! Που συνδέθηκαν με τον Παναθηναϊκό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος, ως υποψήφιοι επενδυτές...

Ο ένας είναι ο Βλάσης Τσάκας, με τους πρίγκιπες και τις πριγκίπιεσσές του, τις χίλιες και μία νύχτες που εξέφραζε και ο άλλος ο Αρτέμης Σώρρας. Που είπε, ευθέως, ότι προσπάθησε να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα κατάφερε. Γιατί; Η απάντηση στο παρακάτω βίντεο, μετά το 6ο λεπτό... 

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top