ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τι κρύβεται πίσω απ' τις κλειστές πόρτες του γραφείου των διαιτητών στο μεγάλο ματς της Κυριακής;

Την Τρίτη η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα τον παρατηρητή του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, με τη δικαιολογία της πλημμελούς εκτέλεσης των καθηκόντων του.

Στην ουσία η διοργανώτρια αρχή τον έπαυσε για το σκηνικό που διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός, μετά την αναμέτρηση, ότι μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών είχαν ...κλειδωθεί δύο παράγοντες της Ένωσης.

Ο τύπος υπέπεσε σε τεράστια γκάφα. Σύμφωνα με πληροφορίες πήρε αυτήν την ...κουφή πρωτοβουλία, επειδή είδε τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Βαγγέλη Γιαννίση να είναι μέσα. Και αντί να τους συμμορφώσει, βγάζοντάς τους έξω από το δωμάτιο, τους κλείδωσε μέσα, με αποτέλεσμα να γίνει ό,τι έγινε και οι "ερυθρόλευκοι" να φωνάζουν, κάνοντας λόγο για περίεργες καταστάσεις.

Κύκλοι της Σούπερ Λιγκ, πάντως, σχολίαζαν στον SportDog, ότι "τέτοια λάθη μπορούν να συμβούν. Έφαγε όμως το κεφάλι του". Στη Λίγκα δεν περίμεναν τέτοιο ατόπημα από τόσο έμπειρο παρατηρητή, ο οποίος ήταν ο παλαιότερος εκ καταβολών της. "Κρίμα, γιατί δεν του άξιζε, να τελειώσει έτσι", έλεγαν όσοι τον γνώριζαν ή έτυχε να συνεργάστηκαν μαζί του σε κάποιο παιχνίδι.

Ο σκύλος έψαξε λίγο παραπάνω την υπόθεση και έμαθε κάποιες "ζουμερές" λεμπτομέρειες. Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος παρατηρητής δεν ήταν αρεστός, τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Ολυμπιακό! Τοποθετούνταν, όμως, σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, λόγω της πείρας του, για την οποία συχνά-πυκνά επαιρόταν, ιδιαίτερα σε αγώνες μικρών ομάδων.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τον συγκεκριμένο παρατηρητή δεν τον ...γούσταρε, ούτε ο ...Παναθηναϊκός! Μάλιστα, το Τριφύλλι τον είχε βγάλει πέρσι στη σέντρα, μετά το επεισοδιακό ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω ρίψης φωτοβολίδων, με απόφαση του διαιτητή Ανδρέα Παππά.

Η έτερη ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι ο πρώην πλέον παρατηρητής είναι υπάλληλος του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς). Παρότι είναι ...τόσο κοντά στον Ολυμπιακό ήταν ανεπιθύμητος στο λιμάνι!

Τέλος, να σημειωθεί ότι το όνομά του είχε αναφερθεί σε συνομιλίες που μπήκαν στη δικογραφία για το σκάνδαλο με τα στημένα, το γνωστό Κοριόπολις.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top