ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τον είδες, έπαθες ντουβρουτζά και από τότε τον ποθείς σφόδρα! 

Σπαταλάς το χρόνο σου κάνοντας stalking στα social media, πηγαίνεις στα στέκια του και του πατάς like ακόμα και όταν ανεβάζει video της αμφισβητούμενης φάσης από το ματς της Κυριακής. Φυσικά έχετε μία επαφή μέσω facebook, ψιλομιλάτε και σου στέλνει συχνά πυκνά ακόμα και μετά τις 11 το βράδυ.

Όπως είναι επόμενο, και όπως θα σκεφτόταν κάθε ερωτοχτυπημένη παιδούλα, θεωρείς ότι είναι ντροπαλός ή μάλλον δεν ξέρει πώς να σε πλησιάσει ή δεν έχει καταλάβει ότι σου αρέσει και φοβάται μήπως φάει χυλόπιτα, προκειμένου να δικαιολογήσεις το γεγονός ότι δε σου λέει να βγείτε και όποτε του έχεις προτείνει εσύ, είναι πάντα απασχολημένος ή κουρασμένος.

Λυπάμαι που θα σε ενημερώσω, αλλά σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα σχέσεων αυτό είναι και το βασικό σημάδι για να καταλάβεις ότι πραγματικά δε σε θέλει και απλά περνάει την ώρα του μαζί σου.

Σύμφωνα λοιπόν με την dating coach Ronnie Ann Ryan (κορίτσια εδώ μιλάει η αυθεντία), οι άντρες πολλές φορές σπαταλούν χρόνο μιλώντας με γυναίκες, χωρίς να έχουν σκοπό να κάνουν απολύτως τίποτα παραπάνω. Οι λόγοι είναι φυσικά ότι δεν τους αρέσουν τόσο ή έχουν ήδη μία σχέση στην οποία βαριούνται. Όταν ένας άντρας λοιπόν σε θέλει βρίσκει πάντα χρόνο για να σε δει, ακόμη κι αν στην πραγματικότητα δεν έχει ούτε μισάωρο ελεύθερο.

Αυτά. Συγνώμη. 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top