ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Προχωρημένες συζητήσεις των «ερυθρολεύκων» για τρομερό πιτσιρίκι που κάνει εξαιρετική σεζόν! Ποιο είναι το σημαντικό ατού των πρωταθλητών για να τον φέρουν στο Καραϊσκάκης;

Προχωρημένες θεωρούνται οι επαφές του Ολυμπιακού για την απόκτηση αριστερού μπακ και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν ήταν αρνητικός για την απόκτηση ενός παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, βλέποντας ότι ο Ντε λα Μπέγια βγάζει πολύ συχνά τραυματισμούς και ότι λόγω του ότι κάτι παρόμοιο ισχύει φέτος και με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Ντιόγκο Φιγκέιρας έχει καθιερωθεί δεξιά στην άμυνα και δεν το ...κουνάει από εκεί.

Από τη μεριά του, ο Ρέτσος δεν μπορεί να θεωρηθεί μόνιμη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ παρελθόν αποτελεί για την ομάδα ο Κώστας Τσιμίκας.

Υπό αυτές τις περιστάσεις, στον Ολυμπιακό θέλουν να ενισχυθούν με ένα αριστερό μπακ και τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα τα φώτα έχουν πέσει στον 21χρονο, Νούριο Φορτούνα, ο οποίος ανήκει στην πορτογαλική Μπράγκα, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός φέτος στην πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος, ΑΕ Λεμεσού.

Με «όπλο» τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι Ερυθρόλευκοι με την Μπράγκα από τη μεταγραφή του Φελίπε Πάρντο, φαίνεται πως οι συζητήσεις και οι επαφές έχουν προχωρήσει, ενώ και το κυπριακό συγκρότημα αναμένεται πως θα πάρει κάποια χρήματα, προκειμένου να αφήσει τώρα τον καλύτερο του παίκτη να φύγει.

Θυμίζουμε ότι ο Φορτούνα ανακηρύχθηκε MVP του πρώτου γύρου του κυπριακού πρωταθλήματος και θεωρείται μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες περιπτώσεις πορτογαλικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή.

Από τον Ολυμπιακό, βέβαια, κοιτάζουν και άλλου για μπακ και υπάρχει ζωηρό παρασκήνιο από την Αγγλία, μια και φαίνεται ότι από εκεί έχουν απασχολήσει παίκτες όπως ο Αλί Σισοκό της Αστον Βίλα και ο Μάρτιν Ολσον της Νόριτς.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top