ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Έχει χοντρύνει πολύ το παιχνίδι με τους Κινέζους!

Ο Τσέζαρι Κουχάρσκι, μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παραδέχτηκε μιλώντας στην SportoweFakty, πως υπήρξαν  διαπραγματεύσεις, προκειμένου ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν , να συνεχίσει την καριέρα του στην Super League της Κίνα.

 Αν και δεν αναφέρθηκε κανένας σύλλογος, ο ίδιος ο εκπρόσωπος του Λεβαντόφσκι αποκάλυψε ότι μίλησε για ποσά και αυτά είναι συγκλονιστικά, αν και ο παίκτης αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση.

«Ήμουν σε επαφή με έναν μάνατζερ που πήγαινε αστέρια στην Κίνα. Το όνομα του συλλόγου δεν αναφέρθηκε, αλλά αν ο Λέβα αποφάσιζε να πάει στην Κίνα οι ετήσιες αποδοχές του θα ήταν περισσότερες από τα 40 εκατομμύρια ευρώ, που φέρεται να παίρνει ο Κάρλος Τέβες. Προφανώς, ο Λεβαντόσφκι δεν είναι μόνο νεότερος, αλλά και καλύτερος παίκτης από τον Τέβες,» δήλωσε ο Κουχάρσκι, που μίλησε επίσης  για την πιθανότητα ο Πολωνός επιθετικός να αφήσει την Μπάγερν στο μέλλον.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι προς πώληση, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Η ζωή προσφέρει πάντα αρκετές εναλλακτικές λύσεις,» παραδέχτηκε.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top