ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μια γυναίκα από τη Βραζιλία ομολόγησε πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον έφηβο γιο της επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί πως ήταν γκέι, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο Fox News. Η Tatiana Lozano Pereira, δελέασε τον 17χρονο γιο της να επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας μετά από έναν καβγά που είχαν την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όμως όταν ο Itaberli Lozano επέστρεψε του επιτέθηκαν δύο κακοποιοί που είχαν προσληφθεί να τον χτυπήσουν από την ίδια τη μητέρα του προκειμένου όπως αναφέρεται «να του δώσουν ένα μάθημα».

Ωστόσο, η γυναίκα άλλαξε γνώμη στην πορεία και ενώ ο γιος της ήταν χτυπημένος στο δάπεδο διέταξε τους άνδρες να τον σκοτώσουν.
Όταν εκείνοι αρνήθηκαν και έφυγαν, πήρε ένα μαχαίρι κουζίνας και τον μαχαίρωσε, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η 32χρονη Lozano Pereira, είπε στην αστυνομία ότι απομάκρυνε το πτώμα του παιδιού της με την βοήθεια του συζύγου της, που ήταν πατριός του παιδιού και πως τελικά έκαψαν το πτώμα σε μια φυτεία ζαχαροκάλαμου προκειμένου να χαθούν τα ίχνη της δολοφονίας. Δύο μέρες αργότερα δήλωσε την εξαφάνισή του.

Το απανθρακωμένο σώμα του Lozano βρέθηκε στις 7 Ιανουαρίου. Η μητέρα φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα κατά τη διάρκεια της πρώτης ανάκρισης, ονομάζοντας και τους δύο άνδρες που είχαν προσληφθεί από την ίδια για να τον χτυπήσουν.
Σύμφωνα με τον θείο του 17χρονου Dario Rosa, αλλά και άλλους συγγενείς, η μητέρα του τον είχε απορρίψει από καιρό και είχε οργιστεί όταν έμαθε για την ομοφυλοφιλία του. Πληροφορίες αναφέρουν πως προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η μητέρα είπε πως ο Itaberli έκανε χρήση ναρκωτικών, ήταν επιθετικός και έφερνε άντρες στο σπίτι. Ωστόσο ο θείος του παιδιού είπε πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι ψέματα και πως αιτία για το έγκλημα ήταν η ομοφυλοφιλία του 17χρονου.

Πηγή: tilestwra.com
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top