ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Natalie Suleman, γνωστή και ως “Octomom”, έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο όταν γέννησε οχτάδυμα τον Ιανουάριο του 2009, 6 αγόρια και 2 κορίτσια, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ήταν η δεύτερη φορά που γεννιόνταν οχτάδυμα στις ΗΠΑ. Ξεπέρασαν το προηγούμενο ποσοστό επιβίωσης για οχτάδυμα παγκοσμίως.



Ωστόσο, οι αντιδράσεις ξεκίνησαν όταν η Natalie παραδέχτηκε ότι ζούσε με βοήθεια από το κράτος και ότι είχε ήδη 6 μικρά παιδιά. Έγινε γνωστή σαν ανύπαντρη μητέρα 14 παιδιών και εμφανίστηκε σε εξώφυλλα περιοδικών και εκπομπές.

Το 2012, το Inside Edition επισκέφτηκε το σπίτι της Natalie και βρήκε ένα χάος. Τα παιδιά της είχαν σχεδόν καταστρέψει το σπίτι. Αλλά 4 χρόνια μετά, η Natalie βγήκε ξανά στην εκπομπή. Αυτή τη φορά οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

Στο παρακάτω βίντεο, η Natalie αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να αλλάξει τα πράγματα για την οικογένεια της. Στράφηκε στο στpιπτίζ και την πορνoγραφία για να βγάλει χρήματα για τα 14 παιδιά της, αλλά συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να σταματήσει, όταν είδε την κόρη της να παίζει με μία από τις στολές της.

Πλέον η Natalie θέλει να ξεφύγει από τον τίτλο “Octomom” και να γίνει γνωστή με το πραγματικό της όνομα. “Έπρεπε να σκοτώσει την Octomom για να σώσω την ζωή μου”, είπε στην Daily Mail. “Κανείς δεν μισεί την Octomom περισσότερο από μένα.”

Η Natalie λέει ότι τα οχτάδυμα της, τα οποία είναι πλέον 7 ετών, είναι πιο ευτυχισμένα από ποτέ – και ότι αυτή την στιγμή εργάζεται σαν σύμβουλος.

Πώς σας φαίνεται η αλλαγή στην ζωή της;
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top