ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
parisiomiria11
Ελεύθεροι είναι, πλέον, οι επτά άνθρωποι που κρατούσε σαν ομήρους νωρίτερα ένας ένοπλος ληστής, σε ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Παρίσι. Αστυνομικές δυνάμεις καταδιώκουν τον δράστη.
Τι συνέβη νωρίτερα…

Επτά άνθρωποι κρατούνται όμηροι από έναν ένοπλο ληστή μέσα σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Παρίσι, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ασυνομίας και της γαλλικής αντιρομοκρατικής, ενώ όπως μεταδίδει το Russia Today στο σημείο βρίσκονται και ειδικοί διαπραγματευτές οι οποίοι προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον δράστη.
parisiomiria2
Σημειώνεται πως το γραφείο ταξιδίων στο οποίο κρατά ομήρους 7 ανθρώπους ο ένοπλος βρίσκεται στα νότια της γαλλικής πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Μασσένα.
Η γαλλική αστυνομία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter ζητά από τους πολίτες να αποφύγουν το σημείο.

parisomiria1
Το Reuters αναφέρει πως το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει γίνει στόχος και κατά το παρελθόν καθώς είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε Ασιάτες πελάτες που προτιμούν την αγορά ταξιδιωτικών πακέτων με καταβολή μετρητών.
Όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα επικαλούμενα πηγές από τη γαλλική αστυνομία, ο ένοπλος φαίνεται να έχει δράσει μόνος του και το κίνητρό του ήταν η ληστεία. Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία που να συνδέουν την ενέργεια με τρομοκρατικό χτύπημα.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top