ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η παρουσιάστρια Έλλη Παπαγγελή είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό τροχαίο χθες το μεσημέρι.

Η παρουσιάστρια οδηγούσε το αυτοκίνητό της μάρκας Smart επί της Βασιλίσσης Σοφίας όπου στο ύψος του μουσείου έπεσε επάνω της μία μηχανή μεγάλου κυβισμού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της ιδίας αλλά και του μοτοσικλετιστή! Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr που μας μετέφεραν άνθρωποι του περιβάλλοντος της Έλλης, η όμορφη παρουσιάστρια αμέσως μετά το τροχαίο, λιποθύμησε και χωρίς να έχει τις αισθήσεις της την μετέφεραν στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου και της έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις!

Ευτυχώς η παρουσιάστρια είχε μόνο ένα χτύπημα στον αυχένα και γι’αυτό τον λόγο οι γιατροί της έβαλαν ένα κολάρο! Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο όπου έχει χτυπήσει την μέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες της τροχαίας τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και γι’αυτό διενεργείται ανάκριση από την τροχαία Αττικής! Πάντως η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως δεν έφταιγε καθώς η ίδια οδηγούσε δεξιά και ο μοτοσικλετιστής υποστηρίζει ότι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της σε νεκρό σημείο! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο παρακάτω:
elli
Πηγή: youweekly.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top