ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Untitled-1

Ο κ. Π. Ψυχάρης καταθέτει στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ για λογαριασμό του πατέρα του, Προέδρου του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί επικαλούμενος λόγους υγείας.

Είπε ότι ο Οργανισμός του έχει αποπληρώσει τόκους ύψους 130 εκατ. ευρώ για δάνειο που δεν ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ, συν το μέρος του κεφαλαίου που έχει εξοφληθεί. Υποστήριξε ακόμα ότι τα δάνεια της Τηλέτυπος, δεν είναι «κόκκινα», αλλά είναι τραπεζικά ενήμερα.  «Υπάρχουν μόνο τεχνικές καθυστερήσεις στις πληρωμές του χρέους», είπε ο κ. Ψυχάρης. «Τα δάνεια εξυπηρετούνται. Θα μπορούσαμε να είμαστε εντάξει», εάν οι τράπεζες δεν είχαν τραβήξει το διακόπτη των 25 εκατ. «Τυπικά δεν είμαστε ενήμεροι, αλλά στην πραγματικότητα είμαστε».
Ο Π. Ψυχάρης είπε πως το MEGA δεν κλείνει, κάνοντας λόγο για «φαντασιώσεις» ορισμένων απαντώντας στο Νίκο Νικολόπουλο.
Σε ερώτημα γιατί καθυστερεί η ΑΜΚ της Τηλέτυπος, ο Π. Ψυχάρης απάντησε ότι, από πλευράς ΔΟΛ, η καθυστέρηση συνδέεται με το κλίμα αβεβαιότητας που προκαλούν οι οικονομικές συνθήκες και η διαγωνιστική διαδικασία για τις άδειες. Μίλησε για πιθανή επανεκκίνηση του σχεδίου της ΑΜΚ εάν βελτιωθεί το κλίμα.
Για το μέλλον του MEGA έκανε λόγο για «λεγόμενες», άδειες και πρόσθεσε ότι εάν ένας τηλεοπτικός σταθμός δεν λάβει άδεια, μπορεί να βρει άλλους τρόπους να συνεχίσει να παράγει περιεχόμενο, όπως μέσω NOVA ή ίντερνετ.
Χαρακτήρισε την τηλεόραση απαρχαιωμένο μέσο που ταιριάζει σε ηλικιωμένους, αφού οι νέοι παρακολουθούν ολοένα λιγότερο. «Το παιχνίδι πάει αλλού», είπε ο κύριος Ψυχάρης και αυτό το βλέπουν διαφημιζόμενοι και διαφημιστές. Η διαφημιστική δαπάνη θα πάει σε άλλα κανάλια ενημέρωσης και εμείς «αναλωνόμαστε σε μια συζήτηση για το μέλλον της τηλεόρασης».
Στο πλαίσιο αυτό το MEGA μπορεί να μεταλλαχθεί σε έναν πάροχο πληροφορίας μέσα από άλλα κανάλια, είπε ο Π. Ψυχάρης και εξέφρασε την πεποίθηση πως το κανάλι θα διατηρήσει και μετέπειτα μεγάλο μερίδιο της διαφημιστικής πίτας.
Πηγή
Πηγή: Newsit
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top