ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Διαβάστε τι είπε πριν από λίγη ώρα, σε τοποθέτησή του, ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής!

Στο πλαίσιο της συζήτησης για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε: "Σε αυτή τη χώρα θα μάθουν ότι ο νόμος ισχύει για όλους. Μας κατηγορούσατε ότι ο διαγωνισμός έγινε για να πάρει άδεια ο Καλογρίτσας αλλά όταν εκείνος ζήτησε διευκόλυνση έφυγε το επόμενο λεπτό. Τι έχετε να πείτε τώρα; Πάει αυτή η καραμέλα.

Μήπως ο Κυριακού, ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης είναι ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ ο Αλαφούζος; Όποιος επίδοξος καναλάρχης δεν μπορεί να πληρώσει, θα εκπέσει την επόμενη στιγμή. Είπατε ότι θα γυρίσετε πίσω τα λεφτά από τις τηλεοπτικές άδειες, που τα έχει ανάγκη η ελληνικός λαός. Μιλάνε τα κόμματα της Siemens, των υποβρυχίων, του Χριστοφοράκου, του Τσοχατζόπουλου, της παράγκας στο ποδόσφαιρο.

Η ΝΔ είναι ενάντια στην προσπάθεια να σπάσει η διαπλοκή. Εδώ και ένα μήνα παίζεται η τρίτη πράξη ενός έργου που έχουμε βαρεθεί: της αριστερής παρένθεσης. Τώρα επιχειρείτε το ίδιο στηριζόμενοι από αυτούς που για πρώτη φορά καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη, να είναι ίσοι απέναντι στους νόμους. Δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα, έχετε βγει στα κεραμίδια για να υπερασπιστείτε το πιο σκοτεινό δίκτυο εξουσίας, αυτό που οικοδόμησαν οι καναλάρχες με τις τράπεζες και τα δικά σας κόμματα. Και τολμάτε να κουνάτε το δάχτυλο στην αριστερά".

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top