ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τι κι αν ακολουθεί ένα κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ, ο "καραφλός" δε μασάει και έστειλε μήνυμα στη διοίκηση ότι δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια! "Πάρτε μου άλλον τον Γενάρη", τους είπε!

Έξαλλος με παίκτη τής ΑΕΚ που στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, απέναντι στον Ηρακλή, έπαιξε βασικός είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο προπονητής τής Ένωσης θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται πολύ κατώτερος των απαιτήσεων της ομάδας και γι' αυτό έχει στείλει μήνυμα στη διοίκηση ότι δεν τον υπολογίζει για το υπόλοιπο τής σεζόν.

Ο λόγος για τον Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος πήρε την ευκαιρία από τον Γεωργιανό προπονητή στο ματς με τον Γηραιό, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε πάρα πολλά παράπονα από τον παίκτη για την απόδοσή του και μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι στη συνέντευξή Τύπου ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που αναφέρθηκε ονομαστικά και κατακεραύνωσε για την παρουσία του.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η απογοήτευση τού Γεωργιανού για τον Τσέχο φορ που έδωσε αμέσως εντολή στη διοίκηση να γίνουν κινήσεις για την αντικατάστασή του τον Γενάρη με έναν πιο ικανό επιθετικό.

Κάπως έτσι προέκυψε και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Καρίμ Ανσαριφάντ τού Πανιωνίου, καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει άλλες ευκαιρίες στον Τόμας Πέκχαρτ και πως θέλει οπωσδήποτε παίκτη για τη γραμμή κρούσης.

Το ακόμα πιο φοβερό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο κόουτς τής Ένωσης δε λογάριασε στην απόφαση που πήρε ούτε το προσεχές κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου η ομάδα του έχει ξεμείνει από επιθετικούς και ενδεχομένως να χρειαστεί τις υπηρεσίες τού Τσέχου φορ.

Όπως λέγεται, όμως, στα Σπάτα, ο προπονητής τής ΑΕΚ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον Τόμας Πέκχαρτ ακόμα κι αν δεν έχει άλλον παίκτη να βάλει στη γραμμή κρούσης!

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top