ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τζολί - Πιτ: Οι αποκαλύψεις των νταντάδων που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!
Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το διαζύγιο Τζολί – Πιτ! Να σου θυμίσουμε ότι είχε ακουστεί έντονα πως βασική αιτία για αυτό τον χωρισμό ήταν η Μαριγιόν Κοτιγιάρ η οποία αποκάλυψε ότι είναι έγκυος την ημέρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο του ζευγαριού.
 Και όπως είδες εδώ, η ηθοποιός με ένα post ξεκαθάρισε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Και εκεί που το πήραμε απόφαση ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε αυτή τη σχέση άρχισαν οι αποκαλύψεις από τις νταντάδες των παιδιών της Αντζελίνα και του Μπραντ οι οποίες είναι βαριές και αν είναι και αληθινές τα πράγματα για τον ηθοποιό θα είναι δύσκολα!
Η Αντζελίνα Τζολί με την αίτηση διαζυγίου ζητάει την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών, χωρίς καμία οικονομική ενίσχυση από τον ηθοποιό και το ρεπορτάζ της Daily Mail εξηγεί γιατί η Τζολί έφτασε σε αυτή την απόφαση. Σύμφωνα με το site, στο σπίτι των ηθοποιών επικρατούσε το απόλυτο μπάχαλο! Και για αυτό το ζευγάρι είχε προσλάβει έξι νταντάδες, δηλαδή μια για κάθε παιδί! Μάλιστα, μια από τις νταντάδες που είχε δουλέψει στο σπίτι των πρώην συζύγων μίλησε στο περιοδικό «InTouch» και αποκάλυψε πως όλα τα παιδιά είναι πολύ οξύθυμα, βρίζει το ένα το άλλο και πως ο Maddox, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, στα 9 του χρόνια έπινε κρασί, ενώ οι γονείς του του επέτρεπαν να οδηγάει αυτοκίνητο στην τεράστια έκταση που υπήρχε γύρω από το σπίτι τους.
«Στο σπίτι μας επικρατεί χάος από το πρωί μέχρι να σβήσουν τα φώτα το βράδυ, κάποιες φορές ακόμα και μετά απ’ αυτό», έχει δηλώσει ο Μπραντ Πιτ σε παλαιότερη συνέντευξη του. Αλλά όλοι είχαμε πιστέψει ότι ήταν μια πολύ λογική δήλωση για ένα σπίτι στο οποίο μεγαλώνουν 6 παιδιά και όχι πως όταν λέει «χάος» εννοεί το κακό χάος! Επίσης, ηΑντζελίνα Τζολί σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει για την αγάπη του Maddox για τα όπλα: «Του αρέσει ο πόλεμος και τα όπλα. Την Ημέρα της Μητέρας, σχεδίασε ένα πολυβόλο και ο Μπραντ έβαλε και το έφτιαξαν κολιέ. Ήταν πολύ γλυκό».
Φυσικά όλα αυτά έχουν φτάσει μέχρι την αστυνομία του Λος Άντελες και όπως διαβάσαμε στον Independent, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Μας παίρνουν από το πρωί τηλέφωνο. Έχουμε επικοινωνήσει με τα αρμόδια γραφεία του τμήματος για το αν ερευνούν καταγγελία κατά του ηθοποιού και η απάντηση είναι όχι».
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top