ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τι κάνουν στις Σπέτσες ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Πατρίτσια Περιστέρη;

Στις πανέμορφες Σπέτσες βρέθηκαν μαζί η Πατρίτσια Μίλικ - Περιστέρη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, φόρεσαν τα μαγιό τους και βούτηξαν στη θάλασσα.

Οχι, δεν πρόκειται να παίξουν σε κάποια ταινία, απλά οι δύο νεαροί ηθοποιοί θα λάβουν συμμετοχή στον αγώνα κολύμβησης 3.000 μ., στο πλαίσιο του 6ου Spetses Mini Marathon, που θα διοργανωθεί στις 7-9 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People, οι δυο ηθοποιοί έφτασαν στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού μαζί με τους προπονητές τους, τον πανευρωπαϊκό πρωταθλητή κολύμβησης Ιωάννη Δρυμωνάκο και τον προπονητή των Holmes Place, Χρήστο Μποφίλιο, αλλά και την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Spetses Mini Marathon, Μαρίνα Κουταρέλλη.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Πατρίτσια Μίλικ – Περιστέρη έκαναν τις προπονήσεις τους στη θάλασσα έχοντας συνεχώς στο πλευρό τους δύο προπονητές τους, όπου είχαν επικεντρωθεί περισσότερο σε ασκήσεις εκκίνησης. Όλο αυτό το διάστημα οι ηθοποιοί προπονούνταν συστηματικά σε πισίνα, ενώ ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε ανοιχτή θάλασσα.

Το πρωί της επόμενης μέρας οι δύο ηθοποιοί έκαναν μια άτυπη προσομοίωση του κολυμβητικού αγώνα έχοντας ως σημείο εκκίνησης την Κόστα σημειώνοντας πολύ καλό χρόνο τερματισμού.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου δεν περιλάμβανε μόνο σκληρή προπόνηση, αλλά και βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Όλοι μαζί απόλαυσαν τις νοστιμιές της γνωστής ψαροταβέρνας Ταρσανάς αλλά και γευστικές μακαρονάδες στη Provenza καθώς στο γεύμα των κολυμβητών οι υδατάνθρακες είναι απολύτως απαραίτητοι, ενώ δοκίμασαν και τα περίφημα αμυγδαλωτά των Σπετσών.

«Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε ένα training weekend και είχε πολύ ενδιαφέρον. Η πρόκληση για τους δύο ηθοποιούς ήταν μεγάλη αλλά κατάφεραν να αντεπεξέλθουν με επιτυχία. Το νησί είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές και τους επισκέπτες για το Spetses Μini Μarathon και ευχόμαστε να έχουμε σύμμαχο τον καιρό» λέει στο People η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Μαρίνα Κουταρέλλη.
Πηγή: People, instagram
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adonios Kirikos (@adoniskirikos) στις

Πηγή: www.thetoc.gr/ |
Tο διαβάσαμε εδώ


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top