ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Αυτό το χρώμα στα μαλλιά είναι το απόλυτο trend του Φθινοπώρου!

Επιστροφή από τις διακοπές και ώρα για ανανέωση στα μαλλιά μας, που η θάλασσα και ο ήλιος έχουν ταλαιπωρήσει και έχουν κάνει το χρώμα τους να ξεθωριάσει. Πριν, όμως, φτάσεις στο κομμωτήριο, καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στις αποχρώσεις - trend για τα μαλλιά του φθινοπώρου (δες εδώ). Απ’ αυτές, ωστόσο, είναι μια απόχρωση που ξεχωρίζει και έχει κάνει την εμφάνισή της στα μαλλιά εκατομμυρίων γυναικών στον πλανήτη. Πρόκειται για το Rose Gold Blond (ροζ χρυσό ξανθό) το οποίο, όπως παραδέχονται κορυφαίοι hairstylist, αναδεικνύεται στην πιο hot απόχρωση του φετινού φθινοπώρου.
Όπως αναφέρει η hair colorist Tamara DeFelice στο Popsugar, «για μια πιο μοντέρνα πινελιά, προτιμήστε να κρατήσετε πιο φωτεινή την απόχρωση του χρώματος γύρω από το πρόσωπό, και πιο σκούρα στις ρίζες». Η ίδια αποκαλύπτει ότι είναι πιο εύκολο για τις ξανθές να προσθέσουν ροζ πινελιές στα μαλλιά τους, αλλά εντυπωσιακό μπορεί να είναι και το αποτέλεσμα στις καστανές αν επιλέξουν ζεστούς, ήρεμους τόνους του ροζ.
Οι διάφορες εκδοχές που μπορεί να συναντήσει κανείς σ’ αυτή την επιλογή είναι από σκούρο ροζ μέχρι ελαφριές ροζ ανταύγειες και ombre «σβησίματα».
«Ζητήστε από τον κομμωτή σας να προσθέσει στα μαλλιά σας τόνους του rose gold και της γλυκιάς καραμέλας» συμβουλεύει η DeFelice.
Το Instagram γίνεται πηγή έμπνευσης...

Πηγή: joytv.grTο διαβάσαμε εδώ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top