ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο Ολυμπιακός κινείται εδώ και μέρες για την απόκτηση του Όσκαρ Καρντόσο από την Τραμπζονσπόρ, με το τελευταίο -χρονικά- τουρκικό δημοσίευμα να τονίζει ότι ο 33χρονος Παραγουανός προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους»!

Ένα από τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια που προέκυψαν μεσοβδόμαδα για τον Ολυμπιακό, αφορούσε στο όνομα του Όσκαρ Καρντόσο. Οι «ερυθρόλευκοι» όντως κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση του 33χρονου Παραγουανού, ο οποίος έχει επιλέξει να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Τράμπζονσπορ. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας μιλώντας στο SDNA, ωστόσο τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να βιαστούν αφού υπάρχει και ανταγωνισμός.

Μέχρι σήμερα, Πέμπτη, η μεγαλύτερη αντίπαλος του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν η μεξικανική Μοντερέι η οποία φέρεται να προσφέρει στους Τούρκους ένα ποσό γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του έμπειρου σέντερ φορ. Ωστόσο, οι τελευταίες αναφορές του τουρκικού Τύπου για το θέμα, περιλαμβάνουν ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό!

Όπως τονίζεται σε δημοσίευμα των γειτόνων, ο Καρντόσο έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην αμερικανική ήπειρο αφού θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Έτσι, στην παρούσα φάση η πρόταση του Ολυμπιακού είναι αυτή που έχει κάνει το μεγαλύτερο... κλικ στον ποδοσφαιριστή. Κάτι που αντίστοιχα σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα και στο συγκεκριμένο ανοιχτό μεταγραφικό μέτωπο για τους πρωταθλητές...
Πηγή: sdna.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top